2777
2789
عنوان

بوی ماهی واژن😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 31521 بازدید | 45 پست
نمیدونم فک کنم چون مرتبا اون ناحیه با پد گرفته شده و هوا نمیخوره ب اونجا باعث عفونت میشه وگرنه من هر ...

وای دقیقا منم زود به زود عوض میکنم آره دیگه چون پلاستیکی هستن هوا نمیکشه گندشون بزنن کاش مجردا هم میتونستن کاپ استفاده کنن

حال ما خوب است اما تو باور نکن

اگر ترشحات خاكستري رنگ زياد بهمراه بوي ماهي باشه عاملش تريكوموناس واژيناليس هست به اصطلاح واژينوز باكتريال

داروش هم مترونيدازول هست هر ٨ ساعت تا ١٠ روز

بهتره همسرتون هم بخورن چون قابل انتقاله و در مردان بي علامته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز کاش یه سرچ کنید متوجه میشید مقاله ها هم پزشکا همین تشبیهو کردن فک میکنید من عمدا اینکارو ک ...

واقعا چرا باید سرچ کرده باشم بوی ماهی واژن،درکل اینجا میتونستی از اسم تایپیک بهتر استفاده کنی،حالا کاری به پزشکیش ندارم،ذهنیت ادم بد میشه موقع خوردن،مثل اقدس الویه

دوره ی مصرفی داره؟؟ یا با یه دونه حل میشه؟  راستی خودتون مصرف کردین؟

آره عزیزم خودم استفاده کردم تا یه مدت خوب میشم اما بعضی وقتا بازم عفونت برمیگرده  تو نی نی سایت بزن جستجو نظرات کاربرها رو بخون کمکت میکنه البته مترونیدازول هم بخور

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
واقعا چرا باید سرچ کرده باشم بوی ماهی واژن،درکل اینجا میتونستی از اسم تایپیک بهتر استفاده کنی،حالا ک ...

نه نه اون عنوان رو سرچ نکن بزن عفونت باکتریایی یکی از نشونه هاش همین بوی....خلاصه ببخشید عذر خاهی میکنم

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

براي افرادي كه ناراحتي گوارشي دارن شياف واژينال كليندامايسين ميديم

ولي آقايان حتما بايد مترونيدازول بخورن وگرنه عفونت در خانمشون ازبين نميره

لاكتوفم هم كه يكي ازدوستان گفتن فقط باكتري يا ارگانيسم فعال واژن رو برميگردونه

در افرادي كه آنتي بيوتيك زياد مصرف كردن ميديم تا سوش نرمال واژن برگرده ولي درمان عفونت نميكنه

واقعا چرا باید سرچ کرده باشم بوی ماهی واژن،درکل اینجا میتونستی از اسم تایپیک بهتر استفاده کنی،حالا ک ...

عزیزم  بی خیال چرا اینقدر سخت میگیری اونم بخاطر یه اسم  وقتی از چیزی خوشت نمیاد زود ازش رد شو   استارتر یه سوال پزشکی داشت نیازی به این همه واکنش نیست 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
براي افرادي كه ناراحتي گوارشي دارن شياف واژينال كليندامايسين ميديم ولي آقايان حتما بايد مترونيدازول ...

خیلی ممنونم از شما الان من میترونیدازول مصرف کردم امشب یا شب های دیگ‌هم‌بخورم اثری داره؟

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
نه نه اون عنوان رو سرچ نکن بزن عفونت باکتریایی یکی از نشونه هاش همین بوی....خلاصه ببخشید عذر خاهی می ...

خواهش میکنم،شاید چون عفونت نگرفتم تجربش ندارم،ولی کلا گفتم،انشالا رفع بشه

براي افرادي كه ناراحتي گوارشي دارن شياف واژينال كليندامايسين ميديم ولي آقايان حتما بايد مترونيدازول ...

مرسی از راهنماییت  ببخشید میشه بگید آقایون تا چه مدت باید مترونیدازول مصرف کنن و هر چند ساعت ؟