2777
2789
عنوان

صندلی دانشگاه

294 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. شبتون بخیر. ما دانشگاهمون اینجوریه که معمولا هر ترمی کلاس مشخص خودشو داره مثلا ترم ۳ ای ها توی کلاس شماره ۳ هستن و ترم ۴ ای ها توی کلاس شماره ۴ و ...

این ترم ما افتادیم توی یه کلاسی که صندلی هاش به شدت منو اذیت می کنه یعنی نیم ساعت هم نمی تونم بشینم روشون کمرم واقعا درد میگیره. نمی دونم مشکل از چیه دقيقا 😶 سفتی کف صندلی؟!! یا زیاد بلند بودن پشتش؟ من خودم لاغرم و نسبتا کوچولو موچولو😅 شاید صندلی یه مقدار واسم بزرگه ولی آخه با صندلی کلاس های ترم قبل اینجوری نمیشدم. دلم میخواد یه پتویی چیزی ببرم بندازم روی صندلی شاید از سفتیش کم بشه ولی زشته خب تو کلاس🤣🤣🤣 نمیشه که. از تصورشم خندم میگیره. شما پیشنهادی ندارین که چیکار کنم که کمتر صندلی اذیتم کنه؟ حتی یه بار کاپشن ام رو همراهم بردم انداختم روی پشت صندلی که یه مقدار شاید بهتر شه ولی خیلی تغییر نکرد. انگار کفه صندلی هم اذیت میکنه. چیکار کنم؟!!😭 

شو رت اسفنجی بپوش 😂😂🤭

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صندلی ات را عوض کن بالاخره تو دانشگاه صندلی مدل دیگه ای هم هست

توی این کلاس همه صندلی ها عین همن

کلاس هر کلاسی صندلی هاش عین همن. مال این کلاس اینجوریه. مال کلاس های دیگه فرق داره. بخوام از کلاس های دیگه صندلی بردارم فکر نکنم بذارن. اصلا از کی باید اجازه بگیریم در این زمینه؟! میترسم گیر بدن بهم چرا صندلی کلاس ها رو به هم میریزی😐

شورت اسفنجی هم داریم مگه؟!🤣 اولین باره شنیدم😂

اره داریم بزن نت 😂😂🤭

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.