2777
2789
عنوان

خانوما کسی پتوی ابریشمی داره؟

892 بازدید | 14 پست

میخوام چندتا پتو بخرم به صورت اینترنتی از گناوه حالا فروشنده عکس چندتا پتو فرستاده میگه ابریشمیه ولی مارکشو نمیگه حاشیه هاشم دندان موشی هست میخواستم ببینم کسی ازاین پتوها داشته کیفیتش چطوره؟

من تو بازار دیدم خوشگل بود ولی نخریدم چون اینجا زمستوناش نسبتا سرده و اینا خیلی نازکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ازاین پتوها دارین؟گرمایشش چطوره؟بعد شستن که پرز نمیده؟

ندارم عزیزم یکی از گناوه میاره میفروشه ازاون دیدم

اگه جای سردسیری اینا خیلی ضخیم نیستن دوستان راست میگن

ولی دست که بزنی عین ابریشم خیلی نرمالوئه

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

منم خوب شهر سردسیرم یعنی بدرد جاهای سرد نمیخوره؟

ضخامتش تقریبا در حد پتوی مسافرتیه. برای اینکه بندازی روی کاناپه و گاهی بکشی روی خودت خوبه. خوشگلم هست ولی به عنوان پتوی واقعی نمیشه روش حساب کرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

[QUOTE=254597458]ضخامتش تقریبا در حد پتوی مسافرتیه. برای اینکه بندازی روی کاناپه و گاهی بکشی روی خودت خوبه. خوشگلم هس ...[/QUOT

یه پتو میخوام هم نرم باشه هم ضخیم 

گلبافت الان کیفیت سابقو نداره موندم چی بخرم 

[QUOTE=254597458]ضخامتش تقریبا در حد پتوی مسافرتیه. برای اینکه بندازی روی کاناپه و گاهی بکشی روی خود ...

برو بازار از نزدیک نگاه کن. اینترنتی ممکنه سایزش هم کوچیک باشه. مارک نرمینه بهتره.

من دو تا پتوی لحافی هم دارم. بد نیستن ولی هیچی همون پتوهای معمولی نمیشه