2777
2789
عنوان

خونتون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 36 پست

انشالله بسلامتی باشه 

من چند هفته پیش قیمت کردم گفت ۳۵ تا ۴۰ 

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

تازه عروسم چیو تغییر بدم همه چیو گرون خریدم

منم تازه عروسم همه وسیله چوبیام کرم رنگن خسته شدم دلم تنوع میخواد ولی اگ عوض کنم مامان بابام ناراحت میشن بیچاره ها انقدر هزینه کردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تازه عروسم همه وسیله چوبیام کرم رنگن خسته شدم دلم تنوع میخواد ولی اگ عوض کنم مامان بابام ناراحت ...

باز کرم دلو نمیزنه من همه چیم طلاییه حتی گلدونام و مجسمه هام نمیدونم واقعا چه فکری کردم هرجارو نگاه میکنم طلاییه 

باز کرم دلو نمیزنه من همه چیم طلاییه حتی گلدونام و مجسمه هام نمیدونم واقعا چه فکری کردم هرجارو نگاه ...

فداسرت دیگه خریدی دختر همسایه مون همه چیش طلایی بود اونم زده شد بعد چهارسال عوض کرد همه چیشو

@دخیپریشون-سابق

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸