2777
2789
عنوان

امنیوسنتز

99 بازدید | 13 پست

سلام خانمها ... من غربالگری مرحله اول انجام دادم دکترم گفت خوبه ... مرحله دوم چهارگانه انجام دادم ریسک سندروم داون بالا زده ... کسی اینجور بوده ؟ من ۱۷ هفته هستم براساس آن تی... امنیوستتز کسی انجام داده ؟ از خطرش میترسم...هزینش چند شد؟ باید برم یه جای دیگه شهر دیگه انجام بدم متاسفانه شهر خودمون انجام نمیدن ... استراحت بعدش و تکون ماشین ناراحتم...منکه دق کردم یعنی😔

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من چون ازدواج مون فامیلی بود انجام دادم.

یه کمی ترسناک به نظر میاد اما نترس درد نداره.

اگر میتونی بیا تهران کلینیک کریمی نژاد.

یه جای معتبر برو که خیالت راحت باشه‌

من سال ۹۶ یک میلیون و دویست شد الان نمیدونم چقدر میشه 

من خیلی وقته از بارداریم گذشته فقط چیزی که یادمه اینه که غربالگریا وقتی محدوده داره زود نرو

مثلا غربالگری اول از ۱۲ هفته بود تا یادم نمیاد کی من سر ۱۲ هفته رفتم احتمال ستدروم دان دادن خدا میدونه چی بهم گذشت غربالگری دوم تو محدوده ای که باید میرفتم وسطش رفتم مثلا اگه از ۱۸ تا ۲۰ هفته بود ۱۹ هفته رفتم

یکی دیگه از اقواممونم اینحوری شده بود دکتر بهش گفته بود خیلیم زود نرو

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
عزیزم من چون ازدواج مون فامیلی بود انجام دادم. یه کمی ترسناک به نظر میاد اما نترس درد نداره. اگر م ...

جایی که میگین دقت و تبحر پزشکش خوبه؟ آدرس رو میشه بدین تا درموردش تصمیم بگیرم ..ممنونم

من خیلی وقته از بارداریم گذشته فقط چیزی که یادمه اینه که غربالگریا وقتی محدوده داره زود نرو مثلا غر ...

من دکتر گفت براساس ان تی ۱۵هفته و۶ روز برو...یعنی زودبوده؟

من دکتر گفت براساس ان تی ۱۵هفته و۶ روز برو...یعنی زودبوده؟

به نظر من که زود بوده ولی راستش من درست یادم نمیاد چند هفته باید میرفتیم یه ۱۸ هفته یادمه بازم خودت سرچ کن و بقیه که باردارن بپرس

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
من با ریسک ۱ به ۱۶۵ هیجده هفتگی آمینوسنتز کردم خداروشکر سالم بود شما هم نگران نباش عزیزم شما ریسک تو ...

خداروشکر سالم بوده... الان برگش همرام نیست گلم

آره بهترین کلینیک تهرانه کلینیک ژنتیک کریمی نژاد _نجم آبادی تو شهرک غرب هست آدرس دقیق یادم نیست

متشکرم🙏