2821
2789

سلام من دهانه رحم برداشتم دستش خیلی سبک هست خیلی ها که رحم برداشته بودند رو تو مطب دیدم  خیلی راضی بودند 

تو مطب همه به دکتر پنجه طلا ازش یاد می‌کنند

روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۲ و نیم برو مطبش ، پایین مطب از تک تک بیماران نظر خواهی کن حساب دستت میاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من دهانه رحم برداشتم دستش خیلی سبک هست خیلی ها که رحم برداشته بودند رو تو مطب دیدم  خیلی ر ...

کجا عمل کردی عزیزم ؟ بیمارستان بهمن؟ بنطرت زود بهمون برای عمل وقت میده ؟

کجا عمل کردی عزیزم ؟ بیمارستان بهمن؟ بنطرت زود بهمون برای عمل وقت میده ؟

بله بیمارستان بهمن عمل کردم 

چرا که نه ، نوبت داشته باشه دریغ نمیکنه 

البته به من با توجه به پریودم باید نوبت میداد که سریع انجام شد کارهام 

با تمام تعاریفی که من ازش شنیده بودم که بد اخلاق هست من تا حالا بد اخلاقی ازش ندیدم تو بیمارستان و اتاق عمل اینقدر مهربون بود که دکتری به مهربونی ایشون  ندیدم 

ولی تو مطب ی کم خشک تر هست ولی با این حال بد اخلاقی ازش ندیدم 

بله بیمارستان بهمن عمل کردم  چرا که نه ، نوبت داشته باشه دریغ نمیکنه  البته به من با توج ...

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی راستش مامانم باید زودتر عمل بشه خیلی نگرانم. برم بیمارستان زود وقت ویزیت و مطب میده ؟

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی راستش مامانم باید زودتر عمل بشه خیلی نگرانم. برم بیمارستان زود وقت ویزیت ...

ان شاالله براش خیر باشه عزیزم فکر میکنم مطب راحت تر وقت میده گلم 

وقتی رفتی بگو برا عمل میخوام که راحت تر بهت وقت بده 

روال کارش اینه که تو مطب اول تا ساعت دو نیم یا سه مریض های کولپوسکوپی رو میبینه بعد مریض هایی که تازگی عمل شدند و بعد از اون مریض های عادی 

پس زود برو که نوبتت رو ثبت کنه که سریع بعد از کولپوسکوپی ها مامان  شما رو ببینه 

بله بیمارستان بهمن عمل کردم  چرا که نه ، نوبت داشته باشه دریغ نمیکنه  البته به من با توج ...

ببخشید عزیزم شب هم بستری بودین یا همون روز مرخص شدین؟ در مورد دوران نقاهت هم میگین لطفا؟ میتونین راحت راه برین بعد عمل؟ درد داره؟

ببخشید عزیزم شب هم بستری بودین یا همون روز مرخص شدین؟ در مورد دوران نقاهت هم میگین لطفا؟ میتونین راح ...

سلام گلم ببخشید دیر جواب میدم 

من از ۵ صبح گه برا بستری رفتم تا فکر کنم حدودای ده صبح عمل شدم و تا فردا عصر مرخص شدم 

درد آنچنانی نداشتم ولی همسرم به شدت حساس شده بود و اجازه نداد تا حدود ۳ هفته که من از جام  بلند شم و بعد از اون هم کارهای سنگین رو اجازه نمی‌داد انجام بدم ولی شرایط بدی هم نداشتم فقط خونریزی داشتم که به خاطر کم خونی شدید خودم بود و با تزریق ویتامین کا حل شد

هم اتاقی من که همراهم عمل شد هم مثل خودم  اوکی بود و اصلا خونریزی آنچنانی هم  نداشت 

بله بیمارستان بهمن عمل کردم چرا که نه ، نوبت داشته باشه دریغ نمیکنه البته به من با توجه به پریودم با ...

بله دقیقا من هم با ایشون عمل توده تخمدان داشتم.عااالی و مهربان بودن دستشونم فوق العاده سبکه😍😍😍

بله دقیقا من هم با ایشون عمل توده تخمدان داشتم.عااالی و مهربان بودن دستشونم فوق العاده سبکه😍😍😍

ان شاالله همیشه سالم باشید 

از نظر من فوق العاده هست من رو از ی خطر بزرگی نجات داد تا عمر دارم دعاش میکنم 

بله بیمارستان بهمن عمل کردم چرا که نه ، نوبت داشته باشه دریغ نمیکنه البته به من با توجه به پریودم با ...

سلام تو رو خدا جوابمو بده

منم مثل شما شدم باید چیکار کنم الان درچه مرحله ای هستین

سلام تو رو خدا جوابمو بدهمنم مثل شما شدم باید چیکار کنم الان درچه مرحله ای هستین

سلام 

من الان خوبم فقط هر ۶ ماه یکبار چکاب میرم پیش خانم دکتر بهتاش و آزمایشات رو انجام میدم همین 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792