2777
2789
عنوان

اشغال🤢🤮🤢😒😏

280 بازدید | 17 پست

با یه اشغالی اوکی شدم خیلیم ادا آدم حسابیارو درمیاورد الکیم غیرتی میشد تو دو سه روز منم یکم ازش خوشم اومد تو کافه ای که همیشه میرم باهاش آشنا شدم

بعد الان باهاش رفتم بیرون گف باکسی اوکی نبودی اونجا گفتم تو این چن ساله با یکی اوکی شدم اون چن روز بعد اسم طرفو پرسید منم گفتم دیدم رنگش عوض شد گف بریم منو رسوند خونه.. بعد زنگ زد گف با اونی ک رفیق بودی من الان با دوسته دوس دخترش اوکیم همون پسرم میدونه روم نشد بهت بگم خدافس

چقد لاشین پسراااا

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

ینی اونی که قبلا باهاش اوکی شدم الان به یکی دیگس دوست یارو هم آورده برا این پسره که بمن شماره داد

بعد قبلش میگف من تک پرممممم فلانم هیچ گوهیم نبود

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/