2777
2789

من دوماهه بایه آقایی آشناشدم اولین بار که باهاش صحبت کردم بهم گفت که قصدش جدیه به ازدواج فکرمیکنه شرایطشم خوبه مشکلی هم نداره تواین مدتم واسه اینکه بهتر بشناسمش خیلی باهم بیرون رفتیم (چون قبلا یه ازدواج سنتی وبدون شناخت داشتم وبه جدایی ختم شد)باخودم گفتم اشتباهمو دوباره تکرار نکنم تااینکه چندروز پیش بهش گفتم بیا قضیه رو باخانوادهامون درمیون بزاریم درکمال ناباوری بهم گفت من تواین مدت به مسئله ازدواج فکرنکردم منم بهش گفتم پس رابطمونو ادامه ندیم بهتره چون دنباله دوست پسر نبودم ونیستم وباهاش کات کردم خیلی محترمانه .الان دوباره بهم پیام داده بهم فرصت بده وازم میخواد دوباره همدیگرو ببینیم بنظرتون چکار کنم؟😔میترسم بازیم بده 

یا رب زجهان لطف تو کافیست مرا..🌱🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول نکن...فقط وقت میخره همین...اگر دوست داری بهش بگو  من نظر و هدفم رو از این رابطه خدمت شما گفتم منتهی هدف و مقصدمون یکی نبود پس ادامه این رابطه اشتباه هست ...موفق باشید

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بهم گفت تو خیلی باشخصیتو مهربونی نمیخوام ازدستت بدم ولی حداقل چند ماه بهم فرصت بده. نمیدونم واسه چی زمان میخواد اصلا واضح باهام صحبت نمیکنه 

آره اونم جدا شده تقریبا شرایطش مثله خودمه 

باید کم کم بهش بی‌محلی کنی ببینی عکس‌العمل اون چیه؟

اگه اونم کم کم بیخیال این رابطه شد که تمومه 

اگه اصرار کرد که رابطه رو ادامه بده بگو تکلیف منو مشخص کن بیخودی منو درگیر رابطه الکی نکن 

باید کم کم بهش بی‌محلی کنی ببینی عکس‌العمل اون چیه؟ اگه اونم کم کم بیخیال این رابطه شد که تمومه&nbs ...

یعنی الان که گفته بیا ببینمت .نرم؟!