ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
من متاهلم ولی اینجا اومدم دیگه هیچی نمیتونه منو خوشحال کنه جز اینکه شهامت ب خرج بدم خودمو دار بزنم برم پی مامانم بلکه آروم بگیرم زندگی چیز خوبی نیست ک اگه بود تهش مرگ نبود
دل کی خوشه اخه؟همه غرق بدبختی و مریضی و بی پولی شدن
ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
تو کل اطرافیانم فقط یه نفرو دیدم اونم پدر شوهرم ، ۷۵ سالشه انگار یه جوون ۲۰ ساله اس خودشم لاغره و بدنش سالمه سالمه ، همیشه آواز میخونه 😁جیبش پر پوله با زنش دوتایی کنار هم میخوابن حتی یه لحظه از هم جدا نمیشن میگه میخنده با نوه هاش کشتی میگیره اعصابشم خییلی قویه اصلا عصبانی نمیشه خیلی به ندرت😐
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤