2777
2789
عنوان

رنگ موی فانتزی

129 بازدید | 11 پست

موهام کوتاه پسرونه ست... خسته شدم از رنگشون. قبلا یه بار رنگ کردم ولی بلند شدن الان دیگه رنگ ندارن. اون موقع سبز و ابی کردم ولی پررنگ و قشنگ نبود. میخوام یه رنگ جیغ باشه... به نظرتون مش کنم بعد خودم رنگ بذارم؟ به موی پسرونه چه رنگی میاد؟

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

بزا آبی اسمونی ای کشنگهههههه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نظرت راجب صورتی و بنفش باهم دیگه چیه ؟    

قشنگه 🥲😍 ولی نمیدونم کجا برم رنگشون کنه چون دفعه قبل خیلی بیروح و کمرنگ بود. خودم میتونم قشنگ رنگ کنم به نظرت؟

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
قشنگه 🥲😍 ولی نمیدونم کجا برم رنگشون کنه چون دفعه قبل خیلی بیروح و کمرنگ بود. خودم میتونم قشنگ رنگ ...

دو تا رنگ خوب و با کیفیت بگیر اولش . ببین اگه از این اموزشای اینترنتی قلق شو یاد گرفتی و اطمینان داشتی خودت بزن وگرنه برو رنگا رو بده آرایش گر خوب بزنه

_ محصل رشته پزشکی _