f_m_m مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2342 عنوان لغو کاربری 112 بازدید | 7 پست لطفا نی نی یارو صدا بزنید کاربریمو لغو کنه یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بستهی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️ 1401/07/19 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3073 چرا عزیزم میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی
f_m_m مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2342 چرا عزیزم نمیخوام شوهرم بفهمه اینجامچون شک کرده یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بستهی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3073 @نی_نی_یار_پنج میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3073 نمیخوام شوهرم بفهمه اینجام چون شک کرده با شماره شوهرت اومدی؟ از کجا میخاد بفهمه واسه من هم نمیدونه میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی
f_m_m مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2342 نی نی یار جانلغوم کن😚 یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بستهی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
f_m_m مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2342 با شماره شوهرت اومدی؟ از کجا میخاد بفهمه واسه من هم نمیدونه نمیدونم شک کرده و میدونه اینجا ضد خوانواده شوهرنزورش اومده یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بستهی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️