2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

138 بازدید | 8 پست

سلام اگه میشه راهنماییم کنید

من فردای روز اتمام پریودیم رابطه داشتم و حین رابطه کاندوم پاره شد😑😐من حدود دوازده ساعت بعد قرص اورژانسی رو دوتاشو باهم خوردم انا الان که چهار روز گذشته زیر شکمم گاهی تیر میکشه و بعضی وقتا پاهام یکم درد میگیره بنظرتون اثر قرصه؟!  نگران نباشم؟!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره استرس بارداری دارم واقعا امکانش نیست؟!  به هرکی میگم میگه تیر کشیدن شکم بارداریه🥲🥲

ن ربطی نداره . من چن ساله اوژانسی میخورم . تیرکشیدن شکم ممکنه از عوارض اون باشه ممکنم هس مال بعد پریودی باشه

ن ربطی نداره . من چن ساله اوژانسی میخورم . تیرکشیدن شکم ممکنه از عوارض اون باشه ممکنم هس مال بعد پری ...

اوهووم ممنون بازم بابت راهنماییت🧡ایشالا که باردار نباشم

ولی زیادش عوارض داره شماهم زیاد نخور

اوهووم ممنون بازم بابت راهنماییت🧡ایشالا که باردار نباشم ولی زیادش عوارض داره شماهم زیاد نخور

اره میدوتم . انشاللع و قطعا نیستی. اصلا دو روز بعد پریودی ک نشونع حامللگی پیدا نمیشه