2777
2789
عنوان

بارداری

206 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من قصد دارم باردار بشم دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم ولی هیچ دارویی بهم نداده فقط گفت سس و شیرینی و نوشابه و ... نخور . حالا کسی تجربه داره ؟ میشه زیر نظر طب سنتی خوب بشم و باردار؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطورمیشه فهمید تنبلی تخمدان داریم یا نه ؟آزمایش یا سونو باید داد میشه یه توضیحی بدی عزیزم ؟

من سونوگرافی واژینال دادم جوابشو که نشون دکتر دادم گفت تنبلی داری

ممنونم از دلگرمیتون واقعا رعایت میکنم 

من چند ماه خواستم با دارو باردار شم و ...در حین مصرف داروها بعضی موارد اصلاح سبک زندگی رو انجام میدادم مثلا هر روز پیاده روی داشتم و هرشب رحمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم و شیرینی و شکر و نوشابه و چیپس و پفک و تمام مواد مضر رو حذف کرده بودم 

از داروها ناامید شدم نشستم برنامه ریختم ک سه ماه اصلاح سبک زندگی کاااامل رعایت کنم شروع کردم و اخر ماه اول باردار بودم دقییقا ماهی که گفتم دیگ بچه نمیخوام اول باید درمان شم و بیخیااال بودم الان هفته ششم هستم و منتظرم برم برای قلبش... تنها نگرانیم اینه قلبش تشکیل نشه گوش شیطون کرر تو اون سه ماه اصلاح سبک ادم باید جلوگیری کنه تا تخمکا با کیفیت شن من فکرررشم نمیکردم باردار شم و جلوگیری نکروم..اخه با کلیی امپول و قرص نشده بودم...

برام دعا کن نینیم قلبش تشکیل شه بیاد بغلم😔

تبریک میگم عزیزم 😍 واقعا بهترین حس عالم رو داری تجربه میکنی

نگران نباش عزیزم خدایی که اونو تو وجودت گذاشته سالم و سلامت هم تو بغلت جاش میده . نگران نباش و به خودت استرس نده اون کوچولو همه چی رو متوجه میشه برا اونم خوب نیست 

من چند ماه خواستم با دارو باردار شم و ...در حین مصرف داروها بعضی موارد اصلاح سبک زندگی رو انجام میدا ...

دعا کن منم نتیجه بگیرم بدتر از هرچیزی من خیلی استرسیم و از لحاظ روحی حساس این خیلی بده 

تبریک میگم عزیزم 😍 واقعا بهترین حس عالم رو داری تجربه میکنی نگران نباش عزیزم خدایی که اونو ت ...

تمام سعیمو میکنم بیخیال باشم تمام کارم شده استراحت و چنتا سوره در طول روز میخونم و صلوات و اینا 

دعا کن منم نتیجه بگیرم بدتر از هرچیزی من خیلی استرسیم و از لحاظ روحی حساس این خیلی بده 

مهم ترین عامل توی اصلاح سبک زندگی نداشتن استرسه برای همین میگن سه ماه جلوگیری کنید و اصلا ب اقدام و اینا فکر نکنید بزن ب در بی خیالی مطمئنم جواب میگیری

راسی ماست و لبنیات هم باید حذف بشه ها

من اگ دم نوش دلرچین و زنجبیلم هر روز میخوردم...

بازم اگ سوالی داشتی ازم بپرس ان شالله موفق باشی