2777
2789
عنوان

واریکوسل

222 بازدید | 11 پست

۱ساله برا بارداری اقدام کردم ولی باردار نشدم آخرسر کاشف به عمل اومد همسرم واریکوسل دوطرفه داره

سمت راست گرید۲وسمت چپ گرید۳

دکترگف حتما بایدعمل شه وچون من ازعمل وعوارضش میترسیدم با تحقیق فهمیدم میشه بازالودرمانی بهتربشه...هرچن خیلیامیگفتن واریکوسل شدید بازالو درمان نمیشه فقط چاره ش عمله...خلاصه یه دور زالو انداختیم ولی همون یبار رگهای وریدی سیاه واریکوسل  نازک وکوتاهتر نسبت به قبل شدن واین یعنی تغییر تو وضعیت همسرم...بنظرتون ۲دوره دیگه بندازیم برطرف میشه،؟دکتر طب سنتی که خیلی امیدواره ومیگه کاملا ازبین میره !کی تجربه اینشکلی داره لطفا بگه؟

دعاکنین باردار بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمایش چی دادید متوجه شدید واریکوسل داره؟

اول آزمایش اسپرم دادیم که دیدیم خیلی داغونه ازشدت ناراحتی کارم سرچ تو اینترنت بود که فهمیدم یکی ازعوامل ضعف اسپرم ممکنه واریکوسل باشه ،رفتیم پیش اورولوژیست که چون همسرم شدید بود بامعاینه فهمید ولی برای اطمینان بیشتر سونوگرافی بیضه فرستاد 

اول آزمایش اسپرم دادیم که دیدیم خیلی داغونه ازشدت ناراحتی کارم سرچ تو اینترنت بود که فهمیدم یکی ازعو ...

ای بابا خدا کمک میکنه مطمئن باش،پس تو آزمایش اسپرم مشخص میشه؟منم اقدامم برای بارداری اما من ضعیفم دکترم گفت خفیفه دارو داده

ای بابا خدا کمک میکنه مطمئن باش،پس تو آزمایش اسپرم مشخص میشه؟منم اقدامم برای بارداری اما من ضعیفم دک ...

بنظرم ضعف خانوم مشکل ساز نیس من خودم تنبلی دارم ولی بااصلاح سبک زندگی پریام منظم شده...برای اطمینان بیشتر خودت میتونی ببینی همسرت واریکوسل داره یانه.چون با چشم قابل مشاهده ست ...رگای بزرگ و سیاهین

خوشبحالت که همسرت ضعیف نیس این یعنی ۸۰درصده راهو رفتین...منظورت ازضعیفی یعنی تنبلی تخمدان داری؟

اره تنبلی تخمدان دارم نگرانم کرده خیلی خیلی زیاد،نترس همسر منم سیگار مصرف میکنه دکتر گفت نباید مصرف کنی اما گوش نمیده بهش ویتامین داده 🥺

اره تنبلی تخمدان دارم نگرانم کرده خیلی خیلی زیاد،نترس همسر منم سیگار مصرف میکنه دکتر گفت نباید مصرف ...

تو ازهمین امروز مصرف اینارو حذف کن برنج سفید ماکارونی نون باآردسفید بجاش نون سنگک یاسبوس استفاده کن سیب زمینی لبنیات فست فود نوشتبه محصولات کنسروی ودارای نگه دارنده بادمجون سردیجات توپریودی اصلا حموم نرو شکرقند که بجاش خرما عسل کشمش مصرف کن

خودشم دکتر با داروهایی که میده تا۲ماه منظم میشی تو اگه تا۲ماه مامان نشدی هرچی به من میگی بیا بگوو...همه اینا رو رعایت کنی فولیات عالی میشن براتخمک گذاری...

ان شاءالله هم تو هم من مادر بشیم 

خداکنه خیلی نگررانم ...اما تو رو میدونم تا۲ماه پامان میشی چون تنبلی چیزخاصی نیس بارعایت کردن ومصرف قرص حل میشه..برا بارداری تخمک لازمه که تنبلی مانع میشه ولی بلطف قرصا تخمک آزاد میکنی مهم شوهرته که ضعیف نیس..من هرماه تخمک آزاد میکنم اما چه فایده همسرم ضعیفه