2777
2789
عنوان

روز ۳۷ پریودی و بی بی چک منفی

1145 بازدید | 24 پست

دوبار تاحالا بی بی چک گذاشتم منفی شده همیشه پریودام سی روزه بود الان هفت روز عقب افتاده این ماه تخمک گذاریم روز بیستم بود احتمال داره باردار باشم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روزی که مطمئنی تخمک گذاری بوده،دقیقا چهارده روز بعدش باید پری بشی.

من یه مدته دقیق زیرنظر داشتم علایم تخمک گذاریمو و اینکه یه ماه روز سی ام پریود میشم ماه بعد سی و‌پنجم.و دقت که‌کردم فهمیدم در هرماه روز ت گذاریم فرق میکنه.

حالا شما هم با توجه به همین ،صبح اول وقت ب ب چک‌ بذار،ان شاالله که بارداری

دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
[QUOTE=254545982]بی بی چک رو ول کن ازمایش بده من ب بی بی چک اعتمادندارم[/QUOTE یه سوال به نظرت الان ...

آره،فرق نداره آزمایش خون چه ساعتی بری

از روزی که مطمئنی تخمک گذاری بوده،دقیقا چهارده روز بعدش باید پری بشی. من یه مدته دقیق زیرنظر داشتم ...

من با کیت دقیق روزشو می‌دونم از اون روز تخمک گذاری ۱۷ روز گذشته یه بار روز سی ام یه بار روز سی او چهار بی بی چک منفی بود به نظرت الان آزمایشگاه برم تست میگیرن ؟

من با کیت دقیق روزشو می‌دونم از اون روز تخمک گذاری ۱۷ روز گذشته یه بار روز سی ام یه بار روز سی او چه ...

پس حتما آزمایش بده