2777
2789
عنوان

خودکشی

182 بازدید | 17 پست

راستشو بخواید دیگه خسته شدم،هعی تو فکرمه،بهم یه ذره اهمیت نمیدم،نتونستم برم رشته مورد علاقم،بهم توجه نمیکنن تو خانواده به نظراتم اهمیت نمبدن،اونی که دوسش داشتم ترکم کرد با هزار تا شکست،رفیق بچیگم و صمیم با تمسخر ولم کرد.

دیگه چقدر بگم؟؟؟

رفتم انسانب بدون علاقه چون نیاوردم تجربی و مجبور شدم،میگم بابا منو ببر مدرسه غیر انتفاعی میگه چند میگیرن؟؟؟؟با زور و التماس غرورمو شکستم کردم 9 و نیم تومن.

میگه نه نمیبرمت.

آره خسته شدم دیگه بخدا.

بعدم میگن‌تو سرکشی و خودرای.

برای تغییر رشته بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زیست و فیزیک و ریاضی و شیمی رو خودم میتونم بخونم ؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

رفتم مبگم خانم من چند بگیرم منو ور میدارن یازدهم؟؟؟

برگشته میگه توی این چهار کتاب باید 12 بگیری بعدشم میگه نه بابد 1۹ شی،هم درسای انسانی همم تجربی رو منم میترسم نتونم که میگم منه عوضی رو‌ فقط یه سااال ببر دهم رو بخونم تو اون مدرسع بعدش بیار دولتی،کم مونده بزنه به سرم و کلی کتکم بزنه،که نه نمیبرمت رسیدم به ته خط.

از رفیقم جدا افتادم رفیقم ولم کرده که تو رفتی انسانی ولی من تجربی به خاطر حرص دادن من رفت تجربی هزار دفه میگم خدایا شکرت این رفت اون رشته ای که دلش میخواد ولی این...

دیگه خستم،احساس تنهایی میکنم و مدرسع ام هم عوض شده.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺😭😭😭😭😭🖤

اتفاقای سخت زیاد میوفته تو زندگیت و اینکه بعضی خانواده ها واقعن اذیت میکنن تو این مسائل بچه هاشونو همیشه به خودت دلداری بده و اینکه میتونه حتا بدتر باشه من خودم خانوادم اجازه ندادن ک درسمو بخونم و کار یا حرفه ای ک دوست دارمو انجام بدم اما نباید هیچوقت تسلیم بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانوادم اجازه ندادن درس بخونم هیچ دوستی ندارم همش تو خونم عاشق یه نفر بودم ۳ سال ولی نشد که بهش برسم خانوادم نزاشتن خیلی بدی ها بهم کردن الانم مجبور شدم ک ازدواج کنم خیلی وقتا همچین فکرا به سرم میزد اما قوی باش سعی کن فکر تو دور کنی از اینجور چیزا 

تموم این خستگی ها میگذره خب اونا هم خودشون یه روزی پشیمون میشن هرکسی ک اذیتت کرده قول میدم بهت یه رو ...

امروز پدرم نمیدونم چی بود کوبیده دیوار‌که غلط میکنی اصلا درس نخون،دلم شکست

میترسم نیارم،نمیبرن حتی بیرون کلاس میگن پولش زیاده...

خب نیاری ضرر که نکردی واقعا تلاشتو بکن واسه چیزی که دوستش داری. بعدم اگه با برنامه بخونی حتما میاری انشالا.

پاینده ایران