2777
2789

خانما التماس میکنم یدونه حمد برای شفای نی نی کوچولومون میخونید؟؟؟

دعا کنید به حق علی اصغر شفا پیدا کنه🤲😭

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما التماس میکنم یدونه حمد برای شفای نی نی کوچولومون میخونید؟؟؟ دعا کنید به حق علی اصغر شفا پیدا ...

خوندم گلم ایشالا به حق طفل ۶ماهه امام حسین شفا بگیره

زندگی همه اتفاق میفته نمیبینیم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خدا رو شکر گلم تعریف میکنی دلگرم بشیم 

مطمئن باس اگ چیزی از ته دلت بخای و برات خوب باشه خدا بهت ن نمیگ حتما میزارتش تو دامنت..اینو باید از ته دلت بهش ایمان داشته باشی..من خیلی جاها گیر کردم از ته دلم خاستم ازش معجزشو بهم نشون داده.خیلی اتفاقا برام افتاده نمیدونم کدومو بگم طولانین

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
مطمئن باس اگ چیزی از ته دلت بخای و برات خوب باشه خدا بهت ن نمیگ حتما میزارتش تو دامنت..اینو باید از ...

خواهش میکنم عزیزم اگه مقدور هست بگو یکی دوتاشو خیلی بیقرارم بشنوم خدا خیرت بده 

عزیزم من داداشم توکما بود بعد تصادف دکترا گفتن بیشتر یه هفته زنده نمبمونه وبه هوشم نمیاد بزور وبا پارتی وپول وزیرمیزی ۲هفته صبرکردن دستگاه جدا نکنن به جون خریدیم ریسک جابه جایی بردیم بیمارستان خصوصی باوجود بی پولی توی یه وام خونگی ۸۰ تومنی شرکت کردیم نفر اول دادن ب ما برای هزینه ها دکترا خوصی بهتربودن ولی میگفتن امیدوارنباشین فقط معجزه خوبش میکنه بهم گفتن چله حق شناس بگیر شرایط انجام نداشتم ی خانومه تومحلمون ختم و چله انجام میده نفسش حقه ودل پاکی داره گفتم براداداشم اتجام بده روز ۳۴چله بود ک داداشم بعد ۲ماه به هوش اومد شب قبلش خواب دیدم داداشم یه لیوان اب خورد گفت سلام برحسین امام حسین قربونش برم داداشمو نجات داد توام اگه بیمار داری انجام بده این چله معجزه زندگیمون بود

لایک نکن ممنون❤
عزیزم من داداشم توکما بود بعد تصادف دکترا گفتن بیشتر یه هفته زنده نمبمونه وبه هوشم نمیاد بزور وبا پا ...

عزیزم الهی شکر برادرت سالمه ایشالا ۱۲۰ساله بشه گلم یه آدم سالمی که دستش هم باز خیلی افتاده تو زندگی منو خانوادم داره نابودمون می‌کنه برای این چه نذری چه ختمی انجام بدم