2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

165 بازدید | 18 پست

هم اتاقیم وانمود میکنه منو دوست داره و با من خوبه هر وقت شهرستانم پیام میده کی میای دلم برات تنگ شده وقتی میرم اتاق تا دیروقت دانشگاهه و خودش رو مشغول نشون میده 

بعد از دهانش در اومد هفته ای ک من نبودم رفته بود سینما دوبار تا حالا اینکار رو کرده بود 

جالب اینجاست ک قرار بود این فیلم رو باهم بریم ینی من میخواستم با یکی دیگه برم گفت ن باهم بریم 

ولی بعد خودش وقتی من نبودم رفته بود دیده بود اونم تنهایی تو این وضعیت آشوب 

کاری با سینما رفتن و سر کار گذاشتن من ندارم 

کاری با این دارم ک چرا وانمود میکنی دلت برام تنگ شده 

وقتیایی ک من هستم مشغوله و دقیقا زمانی ک من نیستم حوصله اش سر رفته

شما باشید چ فکری میکنید؟

هیچ فکری اما روی همچین ادمی محاله دیگ حساب کنم

خیلی زود ازشس د میشدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ فکری اما روی همچین ادمی محاله دیگ حساب کنم خیلی زود ازشس د میشدم

حالا من میگم دوست نداشته با من بره بیرون

و آمار می‌گرفته من کی میام تا زمانی ک من نیستم بره بیرون و بعد الکی بگه خب تو نبودی

منم از چشمم افتاد و دیگه باهاش صحبت نکردم 

من اصلا فکر نمی کنم فقط کم محلی میکنم به هرکسیکه من رو کم حساب کنه

منم دیگه باهاش صحبت نمیکنم 

ولی بقیه انگار از آب گل آلود ماهی می‌گیرند 

باهاش خوب برخورد میکنن میگن و می‌خندن 

بعد من همش تو خودمم نمیتونم با کسی صحبت کنم 

همش گریه میکنم در خفا 

حالا اونا دوست پسر دارن یکیو دارن وقتی ناراحتن برن کنارشون من ندارم 😔

الانم تازه از شهرستان اومدم مگه ن میرفتم خونه 

هیچی بابا درگیرش نباش. بعضیا تو دوستی اینطورین. میخوان دوستشون فقط با خودشون پوست باشه. ولی نمیخوان هم براش معرفت خرج کنن. تو ازین به بعد ضرورت نداره هر کاری میخوای بکنی بهش بگی. مثلا برو سینما بعد بیا بگو رفتم فلان فیلمو دیدم یا اصلا نگو. 

سعی کن ارتباطاتت رو بیشتر کنی. اینطوری آسیب میبینی وقتی فقط با یک نفر صمیمی هستی

حالا من میگم دوست نداشته با من بره بیرون و آمار می‌گرفته من کی میام تا زمانی ک من نیستم بره بیرون و ...

بعضیا کلا مریضن. یا از حسادتشونه یا یه چیز دیگه میخوان اذیت کنن. آزار روحی بدن. سعی کن وابستگیت رو کم کنی تا آسیب نبینی.

هیچی بابا درگیرش نباش. بعضیا تو دوستی اینطورین. میخوان دوستشون فقط با خودشون پوست باشه. ولی نمیخوان ...

خدایی هیچکس با من بیرون نمیاد 

بعد دیروز یکی دیگه از هم اتاقی هام گفت سعی کن خودت بری بیرون ب کسی متکی نباش بقیه نمیتونن ب خاطر تو برنامه ریزی هاشونو خراب کنن 

منم دیگه تصمیم گرفتم تنهایی برم 

چون الان همه دوست پسر دارن اونو ب دختر ترجیح میدن

خیلی دلم شکست

بعضیا کلا مریضن. یا از حسادتشونه یا یه چیز دیگه میخوان اذیت کنن. آزار روحی بدن. سعی کن وابستگیت رو ک ...

تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم 

من چون ارشد هم ضربه خورده بودم گفتم دیگه اینجا با کسی صمیمی نمیشم اما در عین ناباوری رکب خوردم