2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی

536 بازدید | 38 پست

از دوران عقد و نامزدی و عروسی و ... گذشتیم رسیدیم ب بچه داری جدا از اینکه خیلی اذیتم کرده  الانم میاد بچمو ب بهونه بازی ازم میگیره دیگه نمیده حتی میگم بده شیرشو بدم میگه بده من بدم  یا میرم بگیرم بغلم میگه ن راحته نمیاد بغل تو خوابش میاد میگه من میخابونم تو همه جزئیات بچه داریم دخالت میکنه رفتنی هم ب بچم میگه بیا بریم اینقد دنبالم گریه میکنی با خودم میبرمت خیلی ناراحتم میکنه این حسو دارم ک میخاد بچمو ازم بگیره چجوری برخورد کنم باهاش  دیگ اینقد خستم روزی صددفعه میگم خدایا یا منو بکش یا اونو

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

مگه پیش هم میشینین اجازه نده بخودش وابسته کنه بچت اسیب بدی میبینه بعدش دوشخصیته میشه ها

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه پیش هم میشینین اجازه نده بخودش وابسته کنه بچت اسیب بدی میبینه بعدش دوشخصیته میشه ها

پیش هم نیستیم ولی هر روز میاد ب بهونه اینکه دلم برا نوم تنگ شده  روانیم کرده بخدا 

پیش هم نیستیم ولی هر روز میاد ب بهونه اینکه دلم برا نوم تنگ شده  روانیم کرده بخدا

نظر شوهرت دراینباره چیه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وقتی میاد خونتون بچت رو بخوابون یا بغل کن که نخواد بگیره اگرم گفت بده بگو نه پیش خودم راحته گریه می‌کنه جداش کنم مثل خودش

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
وقتی میاد خونتون بچت رو بخوابون یا بغل کن که نخواد بگیره اگرم گفت بده بگو نه پیش خودم راحته گریه می‌ ...

حالیش نیس ک میاد ب زور میگره میگه عه میخاد بیاد بغل من منم دلم میسوره میگم بزار یکم بغلش کنه بعد دیگ هر چن سافت ک خونمون باشه بچمو نمیده بغلم 

اگ بخوام بگم اینجوره هزارتا حرف و حدیث ب راه میکنه 

پس کارت سخت شده چون رومادرش حساسه

تو بیا صحبتهای هلاکویی درمورد تربیت بچه و دو تربیته شدنو براش پخش کن دونفری گوش کنین اسیب هاشو وقتی بفهمه خودش مانع مادرش میشه

وقتی با پسرای لوس بچه ننه شوهر میکنین همینه وگرنه الان باید شوهرت حد مادرشو مشخص میکرد

شوهرم صدبار بهش گفته حدتو بدون تو زندگی من دخالت نکن دلی هر دفعه بدتر میشه انگار داره لج میکنه

پس کارت سخت شده چون رومادرش حساسه تو بیا صحبتهای هلاکویی درمورد تربیت بچه و دو تربیته شدنو براش پخش ...

تو نت هس؟ رو مادرش زیاد حساس نیس چنبار بهش گفته حدتو بدون دخالت نکن ولی مادرش هر بار بدتر میکنه انگار میخاد منو حرص بده یکم اخلاقش نرمال نیس

حالیش نیس ک میاد ب زور میگره میگه عه میخاد بیاد بغل من منم دلم میسوره میگم بزار یکم بغلش کنه ب ...

اه چه ادمیه آخه پس زیاد خونه نبود که این هر روز بخواد بیاد ، برو خونه مامانت بچه رو ببر پارک خرید برو با بچه اگرم 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
شوهرم صدبار بهش گفته حدتو بدون تو زندگی من دخالت نکن دلی هر دفعه بدتر میشه انگار داره لج میکنه

معلومه خونتون نزدیکه ک انقد کرم میریزه 

اگ امکانش هست برین یجا دیگه که بچشمش نبینه اونهمه راهو بیادخونت