2777
2789

بچها من با دوستم بیرون بودم(خودتون بدون دوست پ**صر) بعد رمز گوشیم باز بود گوشی رو پام بود یهو گوشیمو برداشت گف بذا تو واتساپ بهت اهنگ فرستادم اونارو بذارم،یهو یادم افتاد یه عالمه چت با بقیه دارم،اکثرا قدیمی بودن ولی یکیش واس امروز بود اونم چیز خاصی نبود،گوشیو ازش گرفتم،هی گف گوشیو بده ببینم چی بود ندادم،گف من میتونم با زور بگیرم اما نمیگیرم لطفا بده گوشیتو،منم ندادم،گف دستتو بذار رو چتات تو دست خودت ببینم باز ندادم از ماشینش پیاده شدنی دستمو گرف ،تا میتونست خودشو کتک زد گریه کرد،التماسم میکرد نشونش بدم…گف تو تو ذهن من یه فرشته ای تو نمیتونی به من خیانت کرده باشی تورو خدا نشونم بده…منم گفتم پیاده میشم گف نه میرسونمت خونتون..کل راهو اشک میریخت…پیاده که شدم تاریخ گوشیمو عوض کردم سریع به خواهرم پیام دادم یکم بهم‌پول قرض بده،بعد شات گرفتم فرستادم بهش گفتم خجالت بکش این بود پیامه نمیخاسم غرورم بشکنه🤦🏻‍♀️اومد دنبالم کلی به غلط کردن افتاد ازم معذرت خواهی کرد…الان عذاب وجدان گرفتم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب میدادی نگا میکرد دیگه😑😂😂😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

حالا بگین همه پسرا عین همن 

ایا شماها اینجوری هستین

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )