2777
2789
عنوان

برنامه شاد

935 بازدید | 15 پست

سلام

من امروز تو مدرسه از مامان بچه ها شنیدم که برنامه شاد برای کلاس راه اندازی شده منم از قبل برنامه رو داشتم

از پیش دبستانی پسرم نصب کردم،اومدم نگاه کردم دیدم گروه برام نیومده ورود به مدرسه من رو که میزنم مینویسه افزودن کاربر،بعد اونم شماره ملی و تاریخ تولد رو میخواد که میزنم بعدش مینویسه اطلاعات غلطه و...

از صبح درگیرشم هرکاری میکنم نمیتونم وارد گروه بشم چیکار کنم؟؟؟خیلی کلافه شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فكر كنم مدرسه بايد شما رو تو كانال يا گروه اد كنه. مال پسر منم همون شاد كلاس اول هست كه همان جور مثل قبل مونده. و چون مدرسه اش رو عوض كردم و اين مدرسه هم از شاد استفاده نميكنه

شماره ای که دادی مهمه 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
شماره ای که دادی مهمه 

قبلا حساب کاربریم رو با شماره ایرانسلم باز کرده بودم

یادم افتاد که به مدرسه شماره همراه اولمو دادم یه حساب دیگه با این شماره ام باز کردم ولی باز نیاورد هرچقد کد ملی و تاریخ تولد رو میزنم نمیاره

اره بايد مدرسه  شماره رو اد كنه و وارد گروه بشين

همینجوری برنامه رو که باز میکنین خود به خود گروه میاد؟

آخه تو قسمت افزودن کاربر هم اسم پسرم به عنوان کاربر نمیاد 

یعنی ممکنه با شماره همسرم اد کنن؟برا همین من نمیتونم؟

اره من امسال با شماره همسرم تو گروه مدرسه دخترم اد شدم با اینکه ۲ تا شماره بهشون دادم فقط با شماره همسرم اومدم گروه

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
اره من امسال با شماره همسرم تو گروه مدرسه دخترم اد شدم با اینکه ۲ تا شماره بهشون دادم فقط با شماره ه ...

آهان پس احتمالا برا ماهم همین طور شده باشه

همسرم برنامه شاد نداره باید نصب کنم ببینم چی میشه

والله فقط اينو ميدونم كه اگر مدرسه شما رو اد كرده باشه هم اينكه صفحه ي شاد پسرتون رو باز ميكنيد بايد كانلها رو بياره، با مدرسه هماهنگ شيد، به خانم معلم يا ناظمشون پيام بدين بپرسين