2777
2789
عنوان

پدرشوهرم پشت سرم حرف زده

656 بازدید | 21 پست

جوشکاره عینک نمیزنه بی احتیاطی میکنه بعد چن وقت یه بار چیز میپره سرکار تو چشمش منم دلخوربودم ازشون چن روز خونشون نرفتم ولی سلام علیک دارم باهاشون قهر نبودم فقط دلخوربودم بعد این چن روزهم پدرشوهرمو ندیدم اصلا حالا پشت سرم به شوهرم گفته بود زنت احوالمو نپرسید منم گفتم خب منم سرما خوردم رفتم دکتر آمپول زدم گلایه کنم چرا حالمو نپرسیدن؟؟خانواده اش به شدت انتظار دارن که همش احوالشونو بپرسی فقط برامن اینجور نیستن کلا ازهمه فامیل انتظار دارن مادرشوهرمم ۲۴ ساعت پشت گوشی درحال گلایه کردنه از فک و فامیلش حتی مثلا برا عروسی من زن عموی شوهرم به شدت بیماره گلایه کرده بود چرا نرقصید😑😑 به نظرتون به حرفاشون اهمیت ندم ؟چون تا وقتی دعوتم نکنن نمیرم خونشون باخودم عهد کردم تا نگن نرم یااینکه خودمو کوچیک کنم برم امشب خونشون درضمن تو یه ساختمونیم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خانواده شوهر من 

بعد مدام میگن فلانی زنگ زد حالمو پرسید 

فلانی برام این کارو کرد ....

در حالی که خودشون برای کسی کاری نمیکنن

هی خودشون بالا بالا میکنن و توقع دارن 

گوش نده

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

اهمیت نده، منم از پدرشوهر مادرشوهرم ناراحتم، فکر کن من چهل روز زایمان کردم ی زنگ ب من نزدن الان شوهرم مریضه هرروز سوپ درست میکنه میاره مدام زنگ میزنه احوالش میگیره انگار من مجسمه ام تو خونه ی سوپ نمیتونم درست کنم ولشون کن احترامتو بذار دیگه هرچی گفتن باد هوا 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

زندگی رو به دهن خودت تلخ نکن وقتی توی یک ساختمان زندگی می کنید بهتر است رابطه تان صمیمی تر باشد که از همدیگر حالتان به هم نخورد اگر مهربانی کنیم مهربانی هم خواهیم دید همین 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

خب خبر نداشتی دیگه. چه گلایه ای؟

والا من این همه مریض بودم حامله بودم کلی بلا سرم اومد هیچکس از خانواده شوهر حالمو نپرسید. بعد برادرزاده شوهرم هر وقت سرما میخورد مادرشوهرم میگفت کیارش سرما خورد چرا حالشو نپرسیدین؟

منم یبار گفتم بچه خودم داشت تو تب می‌سوخت کدومتون حالشو پرسیدین که از من توقع دارین پیگیر حال بچه جاری باشم؟

شما باید حالشو میپرسیدی اون بزرگتره چیزی ازت کم نمیشد

درسته اگه مثله قبل بودیم حتما میرفتم خونه شون و احوالشو میپرسیدم ولی ازشون دلخورم و‌چن روزیه نرفتم سرماهم خوردم نمیرم که انتقال ندم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
زندگی رو به دهن خودت تلخ نکن وقتی توی یک ساختمان زندگی می کنید بهتر است رابطه تان صمیمی تر باشد که ا ...

درسته ولی ادمای پرتوقع همیشه حرف برا زدن دارن عمل که نکرده بود بگه چرا نیومد بهم سربزنه یه چیز پرید تو چشمش همون شب درش اورد ولی هنوز گلایه شو میکنه من خودم اصلا اینجوری نیستم  اینا اینجورین

منم با مادرشوهرم تو یه ساختمونم خیلی وقته نرفتم پیششون انقد اعصابم آرومه اونم دیگه نمیاد چون من نمیر ...

منم چن روز اول خیلی اروم بود زندگیم اصلا شوهرم مهربون خوش اخلاق دیشب رفت بالا پرش کردن اومد گفت بابام گلایه داره ازت و... همش پشت سرم حرف میزنن شوهرمم ناراحت میشه