2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

197 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

دیروز روز۹پری ترشحاتم و کمر درد و زیر دلم خیلی زیاد بود گفتم تخمک گذاریمه نزدیکی آزاد داشتیم 

الان کیت زدم اصلا هیچی نیوفتاد ی کوچولو (-) انقد خط افتاد رو کیت پررنگ بود ولی خیلی کوچیک بود ینی کیت خرابه ؟ چیکار کنم

خیلی نگران شدم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب با ماشین حساب تخمک گذاری روز تخمک گذاریتو حساب کن  دیگه..‌میخای حامله شی،؟

آره عزیزم میخام باردار بشم ی ساله اقدامم دیگ اینبار دکترو قرص و همه چی گرفتم ایشالا ک دیگه این ماه باردار بشم کیت و زدم خط نیوفتاد نگران شدم

آره عزیزم میخام باردار بشم ی ساله اقدامم دیگ اینبار دکترو قرص و همه چی گرفتم ایشالا ک دیگه این ماه ب ...

ان شاءالله نی نی دار میشی منم منتظرم.

خب ببین ترشحات سفید شفاف نداری؟ میل چنسیت زیاد شده یا نه..یا هم برنامه یک زن رو نصب کن

آذر ماهیا عشقن❤
ان شاءالله نی نی دار میشی منم منتظرم. خب ببین ترشحات سفید شفاف نداری؟ میل چنسیت زیاد شده یا نه..یا ...

مرسی فداتشم ایشالا ک ب زودی زود توام مامان شی 

آره عزیزم همه اینایی ک گفتی و دارم دیروز نزدیکی ازاد داشتم دیگه بعدش از جام بلند نشدم خوابیدم ۵صب بود ک رفتم خودمو شستم 

اگ تخمک گذاریم نباشه مشکلی ک پیش نمیاد؟😞

مرسی فداتشم ایشالا ک ب زودی زود توام مامان شی  آره عزیزم همه اینایی ک گفتی و دارم دیروز نزدیکی ...

چرا رابطه جنسی هر لحطه امکان بارداریو داره..اگ قبل تخمک گذاری اقدام کنی احتمالش بیشتره خیلی بیشتره.تو یک شب در میون یا هر شب اقدام کن‌..بعد تخمک گذاری احتمالش ب ۰ یا ۹درصد میرسه

آذر ماهیا عشقن❤

سلام گلم . پون پریودت نامنظم هست یک شب در میان شما نزدیکیت رو داشته باش . در کنارش هرروز یه دونه کیت هم استفاده کن . اینجور زمان مثبت شدنش متوجه میشی که نزدیکیت رو بیشتر کنی. مثبت هم که نشه دیگه شما نزدیکیت رو داشتی و چیزی از دست ندادی

خب اول برو دکتر پریوداتو منظم کن حتمای یه مشکلی هست که نامنظمه پریودات

رفتم دکتر کیست داشتک دوماهه قرص داد کیستم برطرف شد و پریودم منظمه دوماهه ولی قبلا خیلی نامنظم بود دیگه این ماه همه چی رو اوکی کردم 

توروخدا دعام کنید‌ک این ماه مامان بشم🥲

چرا رابطه جنسی هر لحطه امکان بارداریو داره..اگ قبل تخمک گذاری اقدام کنی احتمالش بیشتره خیلی بیشتره.ت ...

واقعا؟وای مرسی عزیزم ینی من از امشب رابطه داشته باشم تا کی ۱۱ آبان روز پریودمه تا اون روز؟