2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه قلبش نمیزنه وقتی نزنه بهت دارو میدن ک سقط کنی.اگه استرس الکی داری و میترسی ک ی وقت قلبش نزنه احتمالا بارداری اولته تا ماه نهم مادر از این استرسا زیاد داره.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

هیچ اتفاقی قرار نیست بیوفته مگه استرس به خودت بدی تا حدی نگرانی طبیعیه اما خودت مسبب اتفاقات بد نشو

سریال ببین کتاب بخون خودتو مشغول کن

هر وقتم خیلی نگران بودی برو بیمارستان زنان یا بهداشت صدای قلبش رو بشنو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
این مثبته؟؟

اره به نظر به سلامتی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مگه مشکلی داره تا الان ک باید قلبش تشکیل شده باشه و صداشو بشنوی

نه بوده یه هفته ای سرما خوردم یه قرص اشتباهیم خوردم شهرمون دکتر درست حسابیم نداره بهداشتم میرم میگن بعد ۱۶هفته با دستگاه میشه صدای قلبشو شنید

مگه قلبش نمیزنه وقتی نزنه بهت دارو میدن ک سقط کنی.اگه استرس الکی داری و میترسی ک ی وقت قلبش نزنه احت ...

بارداری دوممه ولی خیلی استرس دارم فکرای بیخود میکنم

بارداری دوممه ولی خیلی استرس دارم فکرای بیخود میکنم

ببین چهار انگشت زیر ناف دقیقتا تو راستای این استخونای لگن امیدوارم تونسته باشم درست گفته باشم دست بزنی ی نبضی حس میکنی اونو که حس کردی بدون استرس ب کارات برس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز