2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 106 پست

اسم خیلی قشنگیه خیلی دوسش دارم من 

تو فامیلمون هم داریم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم می بینم اخه بعضیا خیلی نامردن حلو خود بچه مسخرش میکنن

خدا برات نگه داره عزیزم 

اسم خیلی برازنده ای  گزاشتین 

واقعا زیباست من اگه لایق مادر بودن شدم و پسرم شد بی بروبرگرد اسمش ابولفضله 

اسم قشنگ و محترمی هست 🌹 بله نباید هیچ انسانی که روح خدا در بدنش هست به خصوص بچه ها رو مسخره کرد&nb ...

ببخشید، میگید اسامی رو دست نندازیم

اونوقت اسم بچه دیگران رو دست میندازین؟ 

ما شاید نخوایم بریم حج!! 

برای قوت قلب دادن ب ایشون، از اسم بچه دیگران مایه نذارین خانم دکترعزیز!! 

تا الان ندیدم مسخره کنن اسم به این قشنگی بعدم هر کی عر چی دوست داره میزاره خیلی از اسمای امروزیم قشنگ نیستن ولی خب سلیقه اون پدر و مادره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یکی از دوستام اسم پسرش فران هست😐 معنی نداره ولی میگه اسمش رو خودم ساختم ولی دوستش دارم😐  اسم ...

سلامت باشی

به هدا همین فران هرچی اصلا گناه داره بچه خب اسمشه

جلو خودش نباید مسخرش کرد

من که از شاهان متنفرم فکر کن فردا یه شغل معمولی پیدا کرد چقدر حس بدی شاهان باشی برا یکی دیگه کار کنی اسمی قشنگه که وقتی صدلش میکنی معنی اسم روش باشه دیگه مجبور نشی بپرسی یعنی چی امیرعباس هم خیلی قشنگه منم نذر کردم مادر بشم توی خونه محمد باشه شناسنامه اش ولی نیکان باشه

عزیز دردانه ی خدا🌹