2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 106 پست
خب به ما چه مگه ما گفتیم چرا گذاشتید الان همه ی اسمای مذهبی بچه هایی هستن که نذر کردن که گیرشون او ...

کی گفته؟کل نوه های بابام فاطمه و امیرعلی،ابوالفضل،امیر حسین و امثالهم هستن،همه نذر کردن؟

خدایا شکرت💐🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش عالیه با اینکه اسم بچم کاملا ایرانیه و اسم مذهبی زیاد دوست ندارم ولی اسم بچه شما کاملا زیبا و ب ...

سلامت باشی 

خدا همشون حفظ و موفق کنه فارغ از اسم همشون تنشون سلامت و شاد باشن

اره اسم پارسا رو داریم مسخرش می کنن هرجی میگم مسخره نکنید بچه گناه داره کو گوش شنوا با اینکه اسم ق ...

پارسارو مسخره میکنن؟ببخشید اطرافیانتون خیلی بی شخصیتن تحصیلاتشون چیه این ادما چون زیادی بی فرهنگن؟

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
سلامت باشی ان شاالله خدا به خود شماهم ازین امیرعباسا بده

ممنون عزیرم😘😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

نامدار باشه   بله هستن آدمهای بیشعوری که اسم بچه رو مسخره میکنن تو همین نی نی سایت شانس بدم گیر منم افتادن  اینا ادب خونوادگی ندارن و متاسفانه بچه هاشون بعدا مثل خودشون میشن   خدا جفظ کنه پسرتو

اسم بچه برادرشوهرمه ولی همسرم همیشه مخالف بود بهش میگف ۲۰سال دیگرو ببین بعدم همه امیر خالیو میگن با بچه های این دوره زمونه فک نکنم بزرگ شه اسمی باشه خوشش بیاد الان بچه ها همش به پدرمادراشون میگن اسممون چیه گذاشتی هیولان از بچگی یاد بده به اسمش افتخار کنه حالا هرچی بود در کل مسخره کردن اسم کار درستی نیس من دیروز اسم شنیدم خوشه شوکه شدم فک نمیکردم اینم اسم باشه یا دوستم گذاشته پرسام 

کی مسخره ش کرده ؟

پسر من که کسی تاحالا مسخره نکرده

ولی می بینم تو فامیل همدیگرو مسخره میکنن

یا بزرگترا کوجیکارو یه جور دیگه صدا می زنن

می گم گناه دارن بچه ها هرچی که هستن همون باید گفت دیگه

منم باردار بودم سونوی هفت ماهگی رفتم پیش یه خانوم دکتر، گفت اسمشو چی میخوای بذاری؟ گفتم بی بی فاطمه( سیده فاطمه میذاریم اما همه خانومای سید رو بی بی صدا می‌کنن)؛ شروع کرد مسخره کردن و خندیدن! گفت این چه اسم ... ه؛ خیلی ناراحت شدم خواستم جوابشو بدم ولی بغض کرده بودم هیچی نگفتم؛ بعد چند سال هنوز یادم میاد واسش متاسف میشم