2777
2789
عنوان

پریود

40 بازدید | 2 پست

پریودام نامنظم شده تازگیا یعنی دوماهه نشدم امروز میرم سونو ماه اول بیبی چک گذاشتم منفی بود الان هم بازم استرس دارم عصر میرم سنوگرافی حالم عجیبه میگم اگه حامله باشم چی توکل به خدا پسرم هنوز کوچیکه 

تازگیا هرکی رو میبینم میگن برا ماهم نامنظم شده شماهم؟؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

برا من نامنظمه ولی جلو میفته نه عقب

البته مجردم و تنبلی تخمدان هم دارم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
برا من نامنظمه ولی جلو میفته نه عقب البته مجردم و تنبلی تخمدان هم دارم

عههه منم امروز برم ببینم چمه

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز