2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست
الهی  میدونم این تو ذات هر زنی هست، حس مادربودن برو تو کار راضی کردن شوهرت، ان شاالله بچه که ...

الهی امینننن

بخدا نمیدونی ک صبح ها میشم با صدای بلند ناز میدم انگار بچم هست

اگ بیارم سال دیگ اقدام میکنم

دوست من دکترا می گن زیاد جلوگیری نکنید حالا البته شما سنی نداری و تا یه سال اشکالی نداره اما  ادم تا باردار بشه معلوم‌نیست قلب جنین تشکیل بشه یا نه..بعدش اگه سقط داشته باشه مجبوره چند ماه صبر کنه دوباره باردار سه و کل ی زمان از دست می ده...ان شاءاله زودتر خونه دار بشید ولی خیلی ها هم الان مستاجرن و بچه هم دارن..اخه خونه خریدن هم به این راحتی میسر نمی شه...می شه؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم چه حس مادری قوی ای داری پس ببین امسال کلا برو چکاپ دندونای خرابتو درست کن کنابای فرزند و ...

الهی ک امسال خونه بخریم من سریع بیارم بچه

بخدا بچه دار شدن خیلی خوبه 😍😍

سال دیگ اقدام میکنم حتما

الهی امینننن بخدا نمیدونی ک صبح ها میشم با صدای بلند ناز میدم انگار بچم هست اگ بیارم سال دیگ اقدام ...

ان شاالله به امید خدا ولی سعی کن زیاد فاصله مندازی و جلوگیری ات با قرص نباشه

ان شاالله خدا یه تپل مپل و سالم و صالحشو بهت بده

دوست من دکترا می گن زیاد جلوگیری نکنید حالا البته شما سنی نداری و تا یه سال اشکالی نداره اما  ا ...

نه دیگ نمیشه ، بابام همیشه میگ براتون میخرم 

اره خیلیا مستاجرن بچه دارن

من میترسم عز پس خرج ایناش بر نیام نمیدونم والا

مامان من هم گفت من خودم تو یسال داشتی خونه نداشتیم ولی خب زمان اون‌موقعه فرق داشت

الان پول چند ماه پوشک و لباس و خورد خوراک بچه رو بذاری کنار، میشه خونه بخری؟ دیگه با این پولا مگه میشه خونه دار شد؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ان شاالله به امید خدا ولی سعی کن زیاد فاصله مندازی و جلوگیری ات با قرص نباشه ان شاالله خدا یه تپل م ...

مرسی فدات شم من

من تا حالا اصلا قرص جلوگیری نخوردم اصلا اصلا

الان پول چند ماه پوشک و لباس و خورد خوراک بچه رو بذاری کنار، میشه خونه بخری؟ دیگه با این پولا مگه می ...

نه بابا خونه الان یک ملیارد دومیایار خورده ایی

بچه بیچاره مگ چقد خرج دلره !!

الهی ک امسال خونه بخریم من سریع بیارم بچه بخدا بچه دار شدن خیلی خوبه 😍😍 سال دیگ اقدام میکنم حتما

انشالله

مامانت اینا کمکت میکنن واسه نگهداری بچه؟ اونا نظرشون چیه؟ 

سرزمین عجایبه اینجا 👁
نه بابا خونه الان یک ملیارد دومیایار خورده ایی بچه بیچاره مگ چقد خرج دلره !!

خب منم همینو میگم ،اون خانمه میاد میگه بذار خونه دار بشید بعد بچه بیارید 😁

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
انشالله مامانت اینا کمکت میکنن واسه نگهداری بچه؟ اونا نظرشون چیه؟ 

مامان من دیشب میگفت میگفت تو بچه اوردی من هستم بچه عادت میدم ک فقط پیش من بمونه  تو چرا ب این چیا فک میگنی کن هستم 

مامان اینام میگن زود بیار