2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

196 بازدید | 28 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم یسال نیم عقد بودم

چند روز پیش عروسی کردم

کن خودم خیلی بچه دلم میخاد ک زود بیارم اصلا دیر دوست ندارم

شوهرم میک نه فعلا شرایطش نیست خونه نخریدیم هنو بخاطر همین

چیکار کنم بنظرتون میدونمم حق با شوهرمه ولی دلم میخاد 

بابا بزار یکم پشتت باد بخوره

از حاملگی کلا زندگیت عوض میشه پس بزار همه دوران تجربه کنی و حس دوتایی بودن فرق داره

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالته

بزار یه مدت بگذره مثلا یکی دوماه، جورای های کوچولو یا کلاه کوچولو بخر بهش نشون بده ، تو جمع فامیل با بچه ها بازی کن، و بهش نشون بده بگو ببین چه بانزست، خودش دلش میخواد

بعدشم تاره چند روزه ازدواج کردین، بزار دو سه ماه که گذشت خودش میگه بیا بچه دارشیم

من ۶ ساله ازدواج کردم ۳ سال عقد بودم الانم نزدیک ۳ ساله عروسی کردم هنوز میترسم از بچه دار شدن صبر کن یکم بذار یکم پیش برین ی چندتا سفر برین باهم 

«که من بیشتر و طولانی‌تر از همه، تو را باور کرده‌ام»
چند سالته بزار یه مدت بگذره مثلا یکی دوماه، جورای های کوچولو یا کلاه کوچولو بخر بهش نشون بده ، تو ج ...

اخه من خیلی دوست دارم بچه 

بعد زود بچه دار شدن خیلی خوبه تا دیر بچه اوردن

من ۲۵ سالمه

اگ بیارم سال دیگ میارم نه چند ماه دیگ

اخه من خیلی دوست دارم بچه  بعد زود بچه دار شدن خیلی خوبه تا دیر بچه اوردن من ۲۵ سالمه اگ بیا ...

الهی 

میدونم این تو ذات هر زنی هست، حس مادربودن

برو تو کار راضی کردن شوهرت، ان شاالله بچه که بیاد خیر و برکت هم با خودش میاره

بخدا صبح ها عز خواب پا میشم قربون صدقه بچم میرم انگار هست 😍

الهی بگردم چه حس مادری قوی ای داری پس ببین امسال کلا برو چکاپ دندونای خرابتو درست کن کنابای فرزند و اینا بخون کم کم پول جم کن که بچه خرج داره 

سرزمین عجایبه اینجا 👁