2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 16 پست

دوستان نامزدم هنوز، باردار شدم قرص سایتوتکم گرفتم چجوری باید مصرف کنم 

سونوگرافی هم رفتم گفت چهار هفته و نیم که باردارم 

عروسیمم سال دیگست نمیتونیم جلو بندازیم چون هنوز جهیزیه نخریدم خونه هم نگرفتیم  

کاش مراقبت میکردین🥲😑

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهر من تو عقد حامله شد ...تو یک سال جشن عقد و عروسی و جهاز و سیسمونی داشت...بابام گرفت سریع جهازشو. وسایلای زروری رو خریدن عقط ... 

خونه اجاره کردن بعدا خریدن رفتن خونه خودشون 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
عزیزم مگه چندبارباردار شدی

دو ماه پیش یه ماه پریود نشدم بعد یه ماه خون لخته میومد تا چند روز از اون زیاد مطمعن نبودم که بچه یا ن ولی این یکی چون رفتم سونو مطمئنم 

خواهر من تو عقد حامله شد ...تو یک سال جشن عقد و عروسی و جهاز و سیسمونی داشت...بابام گرفت سریع جهازشو ...

اخه برا ما امکانش نیست پولشم داریم با وام و اینا جور میکنیم واسه خونه هم باید وایسیم زمین فروش بره پامون گیره 

نکن این کارو چون یه بار دیگه سقط داشتی خدانکرده مشکلی واست پیش نیاد

دگ چیکار کنم خواهر مجبورم قرص ال دی هم میخوردم نمیدونم چرا باز باردار شدم 

رفتیم دکتر یه قرص کرد تو پرچم یک ملیون و نیم 

دگ چیکار کنم خواهر مجبورم قرص ال دی هم میخوردم نمیدونم چرا باز باردار شدم  رفتیم دکتر یه قرص ک ...

میگم‌گلم با محمد نامزدی؟ چن وقته نامزدین داستان زندگیتو خوندم خونتون رو تا کجا ساختین ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز