2777
2789

یک سوال ساده و اساسی در تهیه عسل طبیعی این است که از کجا میتوان عسل خوب با قیمت مناسب تهیه کرد اما قبل از اینکه دنبال خرید عسل خوب باشیم اول باید بدانیم که عسل خوب به چه نوع عسلی میگویند به طور خلاصه و ساده میتوان گفت عسل خوب، عسلی است که از صفر تا صد توسط زنبورعسل تولید شود و انسان در تهیه آن چه بصورت دخالت در تغذیه زنبور و چه به صورت افزودن ترکیبات به عسل هیچ دخالتی نداشته باشد. بنابراین در جواب سوال از کجا عسل خوب بخرم میتوان گفت یک روش ساده و آسان برای خرید عسل خوب، خرید از زنبورداران معتمد که برگه تاییدیه آزمایش عسل دارن میباشد.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شهرستانمون پر از کندو زنبور عسله بیشتریا  تقریبا شغلشون زنبور داریه عموم و پسرعموهای بابام و شوهر عمه و پسردایی بابا کلا اکثرا زنبور دارن ولی خب چون برا فروش دارن شکر بهشون بیشتر میدن تا عسل بیشتری تولید کنن بخاطر همین عسلشون درجه یک نیست 

هر خونواده ای یکی دوتا کندو تو حیاطش داره به اونا شکر نمیده خیلی خیلی کم مثلا چندماهی یه کیلو شکر برا خوردن خودشون نگه داشتن 

ماهم یه کندو تو حیاط پشتی خونه مون داریم  از شیره درختا و گل محمدی و گاوزبان و شیره خرما و هندونه  تغذیه میکنن  همین چندوقت کلا ۶ کیلو داد خیلی کم عسل تولید میکنه چون شکر نمیخوره و ماهم برا فروش نیست فقط برا خوردن خودمون 

بابامم همینجور یه کندو تو حیاطش داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

من خودم مدت‌ها دنباله یه عسل طبیعی و خالص بودم که چند ساله از سلامتکده عمر افزا عسل میگیرم

واقعا طوری باکیفیته که دیگه خودمو خانواده و همه دوستام فقط از همین‌جا عسل می‌گیریم.

شمارشون رو براتون میگذارم یه بار بگیرید دیگه مشتریشون میشینه

09367461816

اگه دنبال یه عسل واقعی هستی بهترین انتخابه