2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست

یکیش همون سی سی دهن گشاد که با پول ملت آدم شد از وقتی این اتفاق هات افتاده کلا پیج شو دی اکتیو کرده رفته دو روز دیگه برمیگرده باز ادا اصول هاش شروع میشه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توفقط بخند😂😂😂 خوب چی بگم والا آخه هرچی میگم کوتاه نمیاد

واش کن خواهرم ۳حالت داره 

۱خودش بلاگر هستش 

۲اطرافیانش 

۳ی بچه اس

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
رو بچه ۱۰ یا ۱۱ساله ک متعصبانه حرف میزنع انتظار تاثیر گزاشتن رو نداشتم 👌

همین بچه ده یا یازده یا به قول خودت هر چندساله رو همتونو کم کرد بعدشم بچتو همون ده سالگی نتونی روش تاثیر بزاری دیگه نمیتونی هیچوقت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا ربطی ب شرمندگی نداره  بحث من جداس من میگم نبود بلاگر های روز مره هیچ آسیبی نمیزنه بلکه فا ...

دقیقا درسته عزیزم 

میدونی تو این شرایط اقتصادی سخت مردم، به رخ کشیدن مهمونیا و خونه و ماشین آنچنانی اونم با پول آنلاین شاپا و سوزوندن دل مردم خیلی کار مفیدیه 😉

فکر کن یه خانواده گرسنه نشستن یه کنار، شما بشینی جلوشون دو لپی چلو گوشت بخوری بگی به من چه، شما نبینین. 

متاسفانه انسانیت مرده..... 

مثلا اون دختر قمه کشه کی بود اسمش یادم نیست  اون بی دلیل معروف شد دقیقا هنرش چی بود؟!قمه کشی

هلیااااااا:)....اونم بلاگر شدن.....من امروز یچیزو فهمیدم....مردم تا وقتی که از چیزی نفع نبرن دنبال سود جامعن...ولی به اونروزی که از یه چیزی نون بخورن....هرچی هم بشهون حقیقتو بگی باور نمیکنن...حقیقت تلخه ولی ملت جالبی نداریم:)

همین بچه ده یا یازده یا به قول خودت هر چندساله رو همتونو کم کرد بعدشم بچتو همون ده سالگی نتونی روش ت ...

ببین عزیزم رو کم کردن یعنی چی دقیقا؟ 

این ک با ی آدم دور از جون احمق هم کلام نشدن رو میزاری رو کم شدن؟؟ 

بچه من انقد عاقل هستش نیاز ب تاثیر پذیر بودن از منو نداره

اینا هیچ ضرری برا هیچکس نداشتن دارن زندگیشونو می کنن 

یه زندگی خیلی خوب و عالی بدون مشکلاتشون نشون میدن. خیلی عکساشون فوتوشاپه. باعث میشه مردم به زندگی خودشون شک کنن و یا خودشونو دست کم بگیرن. حسرت بخورن. چشم و همچشمی زیاد میشه. با پولی که به دست میارن بریز بپاش بیشتر می‌کنن که بیشتر دیده بشن. نمیگم زحمت نمیکشن چون خودم پیج داشتم میدونم بالا بردن پیج خیلی زحمت داره. ولی به هر حال تو درامدت با زحمتت هر شغلی که داشته باشی باید تناسب داشته باشه. خیلیا تو مواردی که راجبش تخصص ندارن اظهار نظر میکنن و جامعه رو بیشتر میبرن به سمت خرافی بودن. 

آخه این چه زندگیه که اینقدر به رخ بقیه بکشیش؟ اونم تو جامعه‌ای که خیلی پدرمادرا یاد دادن بهمون اگه خوراکی خوشمزه داریم نریم تو مدرسه جلوی بقیه بخوریم.

دقیقا درسته عزیزم  میدونی تو این شرایط اقتصادی سخت مردم، به رخ کشیدن مهمونیا و خونه و ماشین ...

بله عزیزم منم همین رو میگم 

ولی ایشون متوجه نمیشن گویا حرف حرف خودشه 

بنظر منم آدم های مفت خور هر چقدر کم تر باشم آدم های مفید تو دید میان