اگه ده روز پزشکا نباشن...همه چی بهم میریزه....اگه ده روز مهندسا نباشن میتونم بگم چرخ اقتصاد از کار میفته...وکیل...روانشناس...شیرینی فروش...مغازه دار...همه اینا اگه ده روز نباشن میتونه قیامت بپاشه....ولی الان ده روزه که بلاگرا جمعن...مفت خورایه پر تلاش...مفت خور به این نیست که کارشون اسونه...مفت خور ینی اینکه بود و نبودش تغییری توی زندگی مردم ایجاد نمیکنه..هرچند در زمینه تبلیغات اثر گذار بودن...ولی اون قابل جبرانه...ازتون خواهش میکنم وقتی فیلترینگ برداشته شد...به این جماعت بلاگر دوباره قدرت نبخشین...ممنونم ازتون
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بدتر از اونا یه سری کودن بودن که پکجایی پولداری و موفقیت میفروختن 😂البته احمقایی که ازشون خرید میکردن و پولدارشون میکردن زیاد بود.فقط بخواه اره تو میتونی پکیج منو بخر دستت رو دراز کن شغل پول و موفقیت رو بردار بزار جیبت افرین تو میتونی فقط،با ۳۰ میل شانس منتظر توعه بدوووووو
کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
اگه بگیم کلا کارگرا نباشن بازم خیلی لطمه بیشتری وارد میشه به کشور تا بگیم کل بلاگرا نباشن:)...متعصبا ...
حقیقت اینه از دیدن خونه و زندگیشون حسودیتون شده ولی شمام یبار تلاش کنید بلاگر شین ببین چقدر طول میکشه چقدر باید زحمت بکشین که پیجتون دیده بشه و به درآمد برسین
تبلیغ رو میشه جبران کرد ب روش های دیگه ولی اینکه کارگر نباشه جبران نمیشه
خب الان بگم خدا کارگر ها رو زیاد کنه تو خوشحال میشی؟یا کارگرا خوشحالن از این که تو این اوضاع اقتصاد کارگری کنن میدونی خیلی هاشون روز و شب کار می کنن بازم شرمنده خانواده میشن