2821
2789
عنوان

تجربه زبان!!🤷🏼‍♀️

380 بازدید | 6 پست

من میخوام زبان انگلیسی رو خودمو تا حد متوسط برسونم (مخصوصا مکالمه که خیلی ضعیفم)😬 بعد برم کلاس زبان کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟سایت یا کتابی اگه میشناسین

تواینستا،یوتیوب کللللی درباره خواموز زبان گفتن که چجوری میشه یادگرفت ولی هردوالان متاسفانه فیلترهست ...

مرسی راستش اینستا و یوتیوب هزینه نت خیلی میره بالا😅یک سایت یا کتابی که بتونم پیدا کنم خیلی خوب میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی راستش اینستا و یوتیوب هزینه نت خیلی میره بالا😅یک سایت یا کتابی که بتونم پیدا کنم خیلی خوب میشه

نه منظورم اینه اونجاهاتوضیح دادن که چجوری یادبگیری نه که از طریق اونااموزش ببینی

سایت کلاسینو کلاس زبال جنرال با دکتر جابری و استاد سلطانی داره.الان تازه یه جلسه از شروعش گذشته. نمونه تدریسشونم تو همون سایت میتونی ببینی. قیمتاشونم خیلی مناسبه

به نظرم الان با کلاس پیش بیای تا سطحت بیاد بالا و پایه ای مشکلت حل بشه خیلی بهتره 

خدایا شکرت❤️

سایت کلاسینو کلاس زبال جنرال با دکتر جابری و استاد سلطانی داره.الان تازه یه جلسه از شروعش گذشته ...

ممنونم قیمتاشونو چک میکنم ببینم چجوری هستش...

اره اگه شرایطشو داشته باشی و از پایه بری کلاس که عالیه ولی من چون زبانم ضعیف هس اونجوری تا ترمای بالا برسم خیلی هزینه زیادی میشه واسه همین بفکرم اومد که خودمو تا یه سطح متوسطی برسونم