2777
2789
عنوان

خونریزی جفت

239 بازدید | 19 پست

سلام 

خونریزی جفت داشتم دکترم شیاف پروژسترون داده الان دیدم روی بستش نوشته واژینال و مقعدی ولی دکتر توضیح نداد کدومش شما میدونید کدومشه؟ 

با گناه حالمون خوب نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقعد بزار من هر ۱۲ ساعت میزاشتم خونریزی شدید داشتم ۱۱هفته ولی خداروشکر الان نی نیم تو گهوارش خوبه نگ ...

وای جدی میگی واقعا از دیشب نگرانم

با گناه حالمون خوب نمیشه

وای جدی میگی واقعا از دیشب نگرانم

بخدا قسم دور از جون شما لخته لخته بود لخته های بزرگ وخونریزی شدید درحدی که ۴الی ۵تاپد روزانه عوض میکردم تا ۱۶هفته هم ادامه داشت الانم نی نی بیدار شد داره نگام میکنه😂اون روزا مرده بودم از گریه حس میکردم هرآن میخاد بیفته ولی خداییش استراحت مطلق بودم درحدی که آب رو خوابیده میخوردم دستشویی رفتنم هم عین مورچه یواش یواش راه میرفتم غذای مقوی میخوردم مولتی ویتامین وآهن خارجی رو از ۱۲هفته شروع کردم وشیاف منظم هر ۱۲ساعت میزاشتم روزی دوبار

بخدا قسم دور از جون شما لخته لخته بود لخته های بزرگ وخونریزی شدید درحدی که ۴الی ۵تاپد روزانه عوض میک ...

ممنونم عزیزم عزیزم امیدوارم کردی انشاالله بچت همیشه سالم باشه😍

با گناه حالمون خوب نمیشه

ممنونم عزیزم عزیزم امیدوارم کردی انشاالله بچت همیشه سالم باشه😍

فدات عزیزم راستی بگو نشاسته برات بپزن بخوری یا نشاسته رو با اب مخلوط کن بخور میدونم چندشت میشه ولی برای حفظ جنینت بخور انشاالله به سلامتی بگذره این دوران سخت رو

فدات عزیزم راستی بگو نشاسته برات بپزن بخوری یا نشاسته رو با اب مخلوط کن بخور میدونم چندشت میشه ولی ب ...

نه نشاسته که خوبه ممنون یادم دادی ♥

با گناه حالمون خوب نمیشه