2777
2789
عنوان

عمل کیست مویی کمککک

111 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شوهرم الان داره عمل میکنه کیست مویی معذرت میخام ناحیه حساس. میخام ببینم کسی تجربه ای داره بعدش خیلی درد داره ؟ عملش جراحیه با لیزر نیست 

جای حساس نه تجربه نکردیم  ولی خدایی،بنازم همت مردانه ات را ک پشت در اتاق عمل هم تو نی نی سایت ی چرخ میزنی

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر زاده من عمل باز کرد نه لیزر ..خیلی بزرگ بود تا یه ماه یه سره باید پانسمان میشد و اینقدر عمیق ب ...

انشالله،همیشه خوب باشه،ناحیه حساس استخون داره؟

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
ببین معمولا اطراف م ق ع د دیگه 

انتهای ستون فقراته و همون جا ک شما فرمودید،ولی جای حساس میشه ...،البته مهم نیستا من برا اینکه باهم ی شوخی کرده باشیم عزیزم اونجورگفتم از دست من دلگیر نشی 

انتهای ستون فقراته و همون جا ک شما فرمودید،ولی جای حساس میشه ...،البته مهم نیستا من برا اینکه باهم ی ...

نه عزیزم حرفی برای دلخوری نبود من اصلن متوجه نشدم شوخی کردی🤣😣

ولی آره همون انتهای ستون فقرات.متاسفانه ارثی هم هست ما تو خانواده زیاد داریم 😐😏انشاله همسرتون زودتر خوب بشن

نه عزیزم حرفی برای دلخوری نبود من اصلن متوجه نشدم شوخی کردی🤣😣 ولی آره همون انتهای ستون فقرات.متاس ...

همسر من نیست عزیزززززززم،من استارتر نبودم فدات شم نیستیااااااااااا