2777
2789
عنوان

تب بالای کودک

252 بازدید | 29 پست

سلام خانما

ما تو مسافرتیم.از ی جای گرمسیر رفتیم یجای سردسیر

دخترم مریض شد. سه روز تب خیلییی بالا داشت جوری ک با شربت اصلا پایین نمیومد با شیافم فقط یکی دوساعت

دکتر بردیمش ی آمپول دگزا زد براش و آنتی بیوتیک داد

دیگ تب نکرد دو روز

اما دیشب تو خواب باز ب شدت تبش رفته بود بالا

چی کار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببنید رو بدنش جای نیش حشره ای چیزی نیست و عفونت رو هم باید چک کنید انتی بیوتیک بدید تا تب قطع بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تبش چنده الان؟

مایعات زیاد بشه، پاشویه کن با اب ولرم، اگه ۳۸ شد ، هر ۶ ساعت شیاف استامینوفن، هروقت بچه تب داشت، بالا سرش بشین تا صبح ، و مواظب باش خدای نکرده تشنج نکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

چرا تبش قطع شده بود دو روز باز بعد دو روز تب کرد؟

چون بدن عفونت داره،  گلو، گوش ، خلط پشت حلقی و ....

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

عزیزم اگه الانم بالاس ببر دکتر بعضی تبا به استامینوفن مقاومن و اینکه گلم سهی کن دگزامتازون و گورتون ...

با شیاف اومده پایین تبش الان

اگ باز رفت بالا میبرمش دکتر حتما

تو شهر خودمون نیستیم همین جوری رفتیم ی دکتر تو درمونگاه. خودمم بعدش پشیمون شدم ک براش دگزا رو زدیم

سلام بهش ایبوک پروفن دادی؟من پسرم هر وقت تبش پایین نیومد بهش میدادم فوری تبش قطع میشد

آره اتفاقا اول بروفن میدادم.پایین نمیومد تبش. دکتر گفت اصلا نده. عوارض کبدی زیادی داره

پاراکید دادم

ولی بازم پایین نمیاد با شربت