2777
2789
عنوان

بچه دار شم با درسمو‌ادامه بدم ؟!

300 بازدید | 29 پست

سلام این اولین تاپیکمه .. ممنون میشم از تجربیاتتون بهم بگید 

من ۲۵ سالمه ارشد قبول شدم ۳ ساله هم ازدواج کردم الان موندم اقدام کنم ب بارداری یا ارشدمو بخونم .. کسی تجربه مشابه داشته همزمان درس و بچه و یا قبل و بعدش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس

ولی با همسرتم مشورت بگیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کلاس های ارشد زیاد نیستن . میتونی به هردو برسی .

ارشد ۴ ترم بیشتر نیست . تا تو اقدام کنی و حامله بشی ترم یک که تموم میشه . تو ترم ۲ و ۳ بارداری ، ترم ۴ هم که پایان نامه اس و کلاس نشستن نداری .

میخوای کار کنی بعدا؟

ببین من عقیدم اینه که درس خوندن تا جایی به درد میخوره که بتونی یه کاری داشته باشی اونم برا مرد ها

تو هر چقدر هم بخونی آخرش بچه میاری مجبوری یا از بچه بزنی بری کار کنی یا کارتو فراموش کنی

کلی تاثیر منفی داره برای بچت ، بچه بیار جوونی و انرژی تو برا بچت و تربیتش بذار

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃

من همین شرایط رو داشتم و ارشد رو گذاشتم کنار البته دانشگاهی که قبول شده بودم شهر دیگه بود و دور بود و یا باید بچه دار میشدم یا درس که بچه رو انتخاب کردم ولی اگر دانشگاهت نزدیکه به نظرم هردو رو انتخاب کن درسته کمی سختتر میشه ولی شدنیه و خوبه که با این همه بیماریها بچه دار شدن رو عقب نندازی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم