2777
2789
عنوان

بوی دهن 😪🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 27 پست
مگه زیاد بهت گفتن ؟

یه داداش کوچیک دارم نمیدونم میخواد حرص منو در بیاره یا چی 

تا باهاش حرف میزنم میگه اه اه دهنت بو میده 

بعد مامانم میگه نه بو نمیده 

این داداشم ریده به اعتماد به نفس من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص مترونیدازول منظورتونه؟!اگه آره که اون آنتی بیوتیکه چطور میشه خودسر و مادام مصرف کرد!!؟

عزیزم من گفتم مادام بخوره؟من اینو خودم با چشم های خودم معجزشو دیدم بعدم خود دکتر ب ما گفت الان یکسال میگذره دختر عموم راضیه

این قرص هیچ ضرری نداره سرچ کنی متوجه میشی  عزیزم خیلی خوشحالم ک تونستم مشکلتو حل کنم

دوست عزیز اینی که شما میگید انتی بیوتیکه! اصلن نباید بی دلیل مصرف کرد!   دوست شما هم حتمن مشکلی داشته که براش انتی بیوتیک نوشتن، چون بوی دهن خیلی عوامل دخیله توش، نمیشه همینطوری انتی بیوتیک توصیه کرد که

چجور لوزه رو پیدا کنم؟

برو جلوی آینه نور فلش گوشیتو بنداز ته حلقت،جای لوزه ها که مشخصه قشنگ میشه دو طرف گلو.بببین گاهی اوقات لوزه بعضی افراد یه حفره های کوچیکی داره و حالا به مرور زمان باقیمانده غذا یا مواد دیگه میره تو این حفره ها میمونه،و تشکیل یه اجسام سفید رنگ پنیری میده که بسیار بد بو هست،به اونا میگن سنگ‌لوزه.درمانش هم کار خاصی نداره.فقط باید تخلیه بشه هر چند وقت یبار،حالا با یه چوب بستنی یا همون اسکالپل دکترا یا هر وسیله مشابهی دیگه که داری آروم میزنی کنارش یکم فشار بدی راحت از حفره در میان

دوست عزیز اینی که شما میگید انتی بیوتیکه! اصلن نباید بی دلیل مصرف کرد!   دوست شما هم حتمن مشک ...

حرف شما درسته❤️ولی من واقعا چیزی ک دیدمو تعریف کردم بخدا وگرنه قصد بدی نداشتم اطلاعات شما شاید از من بیشتر باشه ،بعدم ما فقط از خانم دکتر پرسیدم ک گفت این قرص میکروب ها ...توی دهن و فک کنم معده رو میکشه .دیگه من نمیدونم هرچی شنیدم و برای این خانم محترم تعریف کردم 

عزیزم من جواب اون دوستمون رو ریپلی نمیکنم چون گویا بهشون برمیخوره که دوستانه میگیم آنتی بیوتیک‌خودسر مصرف نکن اما خواهشا اگه واقعا فکر سلامتیت هستی برای یه مساله که حتی نمیدونی واقعا وجود داره یا فقط وسواس فکریته نرو سراغ خوردن آنتی بیوتیک اونم خودسرانه!

حرف شما درسته❤️ولی من واقعا چیزی ک دیدمو تعریف کردم بخدا وگرنه قصد بدی نداشتم اطلاعات شما شاید از من ...

بله عزیزم شما قطعا نیتتون خیره، ولی خب انتی بیوتیک بیجهت مقاومت دارویی میاره، دوستمون بهتره بره داروخانه خودش سوال کنه چی بهتره براش، شب خوش