2777
2789
عنوان

بوی دهن 😪🤤

2871 بازدید | 27 پست

فقط تا چند دقیقه بعد از مسواک زدن که بوی مسواک تو بینیم میپیچه یا زمانی که آدامس با رایحه نعنا تو دهنمه، مطمئنم دهنم بوی خوبی میده و میتونم راحت با  بقیه صحبت کنم 

در غیر این صورت اصلا اعتماد به نفس ندارم فیس تو فیس با کسی صحبت کنم چون همش میترسم دهنم بو بده و طرف تو ذهنش بگه اه دهنش بو میده :/

این ترس باعث شده به شدت اعتماد به نفسم گرفته شه و گند زده به روابطم، هیچچچچچوقت جرات نمیکنم از نزدیک تو صورت نامزدم صحبت کنم مگه اینکه آدامسی چیزی تو دهنم باشه

چیکار کنم همیشه از دهنم بوی خوب بیاد؟

چون اگه از دهنم بوی خوب نیاد میترسم بوی بد بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ مشکل معده و خرابی دندان نداشتع باشید اصن دهانتون بو نمیدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تازه باز همون آدامسم تو دهنم باشه، بازم میترسم خیلی تو صورت نامزدم نفس بکشم یا حرف بزنم چون میگم نکن ...

یه قرصی هست مخصوص بوی بد دهنه، گوگل سرچ کن، حتی برا بوی پیازو سیر، یا کسایی که دهنشون اول صب بوی سگ مرده میده، اونو همیشه بخور خیالت راحت باشه، حالا مگه نامزدت همیشه دهنش بوی گل میده؟  

اگه تا حالا کسی بهت نگفته از نزدیکانت و صرفا فقط یه وسواس فکریه که راهکارشو اینجا نباید پیدا کنی.اما اگر واقعا بو میده و دندون خراب نداری یا مشکل معده نداری ممکنه سنگ‌لوزه داشته باشی ،همین الان برو یه نگاه بنداز و چک‌کن،اگه تخلیه کنی دیگه به هیچ عنوان بو نمیده!

[QUOTE=254479135]چطور مصرف کنم؟ چه مدت؟ چندبار در روز؟[/QUOمن با دختر عموم صمیمی هستم مثل شما همش رعایت میکرد مسواک و اینا...بعد ی روز باهم تو داروخانه بودیم ی خانم دکتر رد شد ازش مشکلو پرسیدم گفت ک قرص مترینادزول اسمش همینه من شاید ی خورده استباه نوشتم هر ۸ساعت یبار تا دو هفته بخور یعنی بقران قسم  دیگ بعد اون دهنش هیچ بوییی نمیده 

ولی دهنت بوش خوب شد یادت باشه دعام کنی❤️