2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

145 بازدید | 15 پست

تنهام با دوتا بچه شوهرم دیر میاد آدم محبت کردنم نیست 

سرما خوردم بدجور دوست دارم یه روز بخوابم یکی برام سوپ درست کنه یکم مراقبم باشه بهم محبت کنه 

با تمام وجود برات ناراحت شدم😔

بچه هات چند وقتشونه؟

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همسرت هم خسته ست

دیر میاد تا آسایش تو و بچه ها فراهم باشه

دوتا دسته گل داری

نگاهشون کن لذت ببر

انشالله زودتر خوب میشی

این روزها هم میگذره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
یکی هشت ماهه یکی پنج ساله 

واقعاااااا سختع

خییییلی سخته

هیچ حرفی ندارم..

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
عزیزم همسرت هم خسته ست دیر میاد تا آسایش تو و بچه ها فراهم باشه دوتا دسته گل داری نگاهشون کن لذت ...

واقعا از تمام وجود شکر گذارم بخاطر همه اینایی که گفتی یکی از بزرگترین لذتام مراقبت از بچه ها مه هر چقدر سخت تر میشه صبور تر میشم ولی گاهی آدم خودشم به استراحت نیاز داره 

ایشالا خوب میشی  به همسرت بگو اومدنی لیمو شیرین وسوپ بگیره تا نگی به آقایون متوجه نمیشن

اره باید بگم دوست داشتم بدون گفتن انجام بده ولی خب انجام نمیده 🥲

واقعا از تمام وجود شکر گذارم بخاطر همه اینایی که گفتی یکی از بزرگترین لذتام مراقبت از بچه ها مه هر چ ...

بله عزیزم حق داری

مخصوصا وقتی آدم مریض میشه

بهتون حق میدم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه