سلام خوبین؟؟
من دانشجوم و تو این مدت با یه آقا پسری که دو سال از خودم کوچیک تره آشنا شدم خیلی اقاس خیلییی جوری که کسی ندونه حتی میگه از من بزرگ تره از لحاظ شخصیتی و اینا دیگه من یکم مشکل داشتم یا هر اتفاقی واسم میوفتاد بدون هیچ ترسی میتونستم بهش بگم و اون واقعااا کنارم بود و کمکم میکرد همیشه بعد از یه مدت خیلی باهم صمیمی شدیم خیلییییی زیاد کم کم حس کردم خوشش از من اومده از حرفاش و رفتارش کامل مشخص بود که میخواست با زبون بی زبونی بهم بفهمونه از اونجایی که خجالتیم زیاد بروی خودم نمیآوردم حالا بعد از کلیییی مدت دوباره بهم گفت داداش 😔😔💔 واقعا قلبم شکست نمیدونم چرا بهم گفت اونو
بعد از یه مدته واسه همین شلوغیای اخیر افتاده زندان😔 اون روز داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم که دقیقا با همین پسر که میگم خیلی صمیمیه که وسط ناراحتی واسه پسره که الان گرفتاره و فلانه و بهامانه برگشت گفت که اره تازه بهش گفتم دوسش دارم😫😫😭😭 گفتم یعنی الان باهمین گفت نه فعلا گفتیم یکم بگذره ببینیم چی میشه 😔😔😔 حالا من موندم و دلی که عاشق شده و هزار سودا نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید
چون رو دربایستی دارم روم نمیشه مستقیم بهش بگم دوست دارم 😭😭😭💔💔💔یعنی من چند ماه نازه متوجه شدم منو دوست داره ولی با یکی از رفیقامون که صحبت کردم راجبش گفت که من خیلییی وقته متوجه علاقه اون به تو شدم