2777
2789
عنوان

پودر شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 37203 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شامپو پریمترین ۵ درصد بخر بزن به موهای دخترت بعد از اون تمام وسایلتون رو تمیز کن 

پتو و ملافه ها رو با آب گرم بشور بابشتا رو بزار جلوی افتاب لباسایی که نمیتونی بشوری رو بنداز تو پلاستیک درشو ببند تا دو هفته 

حتما اتو مو بخر و از بیخ بیخ موهاشو اتو بکش اینجوری تخم شپش ها میمیرن 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

عزیزم درمان شپش دو هفته تا یک ماه ممکن طول بکشه. دختر من ۵ماه پیش گرفت از غصه و ناراحتی پوست خودم خراب  شد الان واسه پوستم همش تو راه دکترم. اول اینکه آرامشتو حفظ کن. درمانش فقط هفته ای یک بار شامپو ضد شپش و اینکه شونه مخصوص شپش و رشک بگیر هر روز روزی یک ساعت موهاشو با اون شونه شونه کن .دندونه های این شونه ها ریز با شونه کردن شپش میاد رو شونه. یه ظرف به درد نخور آبجوش بزارکنارت هر بار که شونه میکنی شونه رو بزن تو آب جوش میوفتن تو آبو میمیرن

من تقریبا دوماه پیش درگیر شپش بودم حتی پسر شیرخواره م هم گرفت بود ازم. از سایت با سلام قطره کیمیا سف ...

اگ خانواده شوهرم بفمن آن میخرم میکنن

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

ببرش توی حموم موهاشو محکم و تند شونه کن الیته باید موهاشو بیاری جلو سرش اگه شپش زنده تو سرش باشه اینجوری میوفته زمین 

بعضی آشناهامون اول الکل سفید زده بودن بعد شونه کرده بودن میگفتن معجزست تمام شپشا از تو سر درمیاد

با ضمانت بهت میده تو ایتا هم کانالش هست برای سفارش خانوم درخشان

ایتا چیه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
عزیزم درمان شپش دو هفته تا یک ماه ممکن طول بکشه. دختر من ۵ماه پیش گرفت از غصه و ناراحتی پوست خودم خر ...

شما هم قطره کیمیا بخر بخدا یکبار استفاده از بین میرن . من هم تو نی نی سایت یه خانومی گفت رفتم دنبالش راحت شدم خدا خیرش بده

[QUOTE=254462505]ببرش توی حموم موهاشو محکم و تند شونه کن الیته باید موهاشو بیاری جلو سرش اگه شپش زنده تو سرش باشه این ...[/QUOTمیدونی از کوچکی پوست سرش حساس خیلی ب زور شونه اش میکنیم وقتی شونه میکنیم گریه می‌کنه پوست سرش خیلی نازک اصلن نمی‌ذاره این کارو بکنم 

بخدا ی ساعت دارم از سرش جدا میکنم 

باید دونه به دونه بگردی حتی یدونه هم بمونه باز شپش میشه و ادامه داستان میدونم خیلی سخته ولی مجبوری

شما هم قطره کیمیا بخر بخدا یکبار استفاده از بین میرن . من هم تو نی نی سایت یه خانومی گفت رفتم دنبالش ...

از کجا باید بخرمش

پیام رسان ایتا. مثل تلگرام

کدوم قسمت اش بعد بخرم