2777
2789
عنوان

پودر شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 37195 بازدید | 64 پست
عزدیم منم همینجوری زدمچهار نقطه سرشو زدم نتیجه گرفتین ببخشید دیر جواب دادم من نی نی سایت نمیآ‌م زیاد ...

نه عزیزم خواهش میکنم. من پودر گرفتم براش زدم.الان دو روزه چیزی ندیدم.فقط یه سوال دارم ازتون تخم های خشک شده رو چه جوری از تخم زنده میشه تشخیص داد ....من از توی سر دخترم دو سه تا رشک درآوردم ولی هرچی بین دو تا ناخونم فشار میدم اصلا صدایی نامیده انگار چوب میمونه..

نه عزیزم خواهش میکنم. من پودر گرفتم براش زدم.الان دو روزه چیزی ندیدم.فقط یه سوال دارم ازتون تخم های ...

اونا رو دیگ در نیاری اشکال نداره ی هفته دیگ دوباره براش امتحان کن یه شونه مخصوص اا سفارش بد مال شپش دندون ریز 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه سال  درگیر بودم فقط و فقط با یه پودر سی  هزار تومنی خوووب شدم  ولی دستور مصرفش خیییلی مهم 

از یه دکتر عطاری از همدان   واسم ارسال کردن   خوب خو ب شدم  فقط با یک   جلسه

شما هم تماس بگیرید مشاوره بگیرید ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

التماس دعا منم دعا کنید

صد درصد  حوب میاد  فق با  یکبار

خودم خیییلی عذاب کشیدم  گفتم اطلاع رسانی کنم  و محبت این حانم دکترو جبران کنم

سلام من دخترم گرفت چند شبانه روز گریه می کردم از بهداشت شامپو مخصوص گرفتم اسپند زدم سرکه ومایونز زدم کوتاه کردم  شانه استیل گرفتم شانه الکتریکی برقی گرفتم هر روز لباس و پتو می شستم  نزدیک ۲یا ۳میلیون خرج کردم تازه همش هم شانه می کردم  ولی فایده نداشت  بعد قطره معجزه اصل خریدم ۵۰تومان فقط با ۷ تا قطره کل شپش و رشک از بین رفت انقدر دعا کردم و خدا را شکر کردم الان هم هر موقع یه کم سرشون خارش پیدا کنه زود ۷تا قطره می ریزم راحت میشم چون اگه بخواهی پیدا کنی بعد قطره بزنی چند روز طول می کشه و دوباره سر پر رشک میشه