2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی لطفا بیاد بگه تنبلی تخمدان با تخمدان پلی کیستیک چه فرقی داره؟ یکی میگه فرقی نداره، یکی میگه فرق داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من دارم بیخیالم😐😭😂

علائمش چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من داشتم خدارو شکر بعد زایمان الان دوسال شده پریود میشم هرماه بدون دارو یا آمپول 🤩

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

اتفاقا امروز پیش متخصص زنان بودم 

درمانش کار سختی نیس ی چیزایه مشخصی رو نباید بخوری و وزنتو بیاری پایین(البته اگ در حدیه ک شکم داری) 

با قذص ویتامین ک خودش میده

مال من داره درمان میشه

یکی لطفا بیاد بگه تنبلی تخمدان با تخمدان پلی کیستیک چه فرقی داره؟ یکی میگه فرقی نداره، یکی میگه فرق ...

عزیزم فرقی نداره

اسمش 

تنبلی تخمدان،تخمدان پلی کیستیک،pco,پلی کیستیک هستش

عزیزم فرقی نداره اسمش  تنبلی تخمدان،تخمدان پلی کیستیک،pco,پلی کیستیک هستش

ممنون

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

عزیزم تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره.باورزش و کاهش وزن و اصلاح تغذیه ای میشه علائمش رو کم کرد.و درخانم هایی که پریودشون بخاطر تنبلی تخمدان نامنظمه بادارو مرتب میشن.برای بارداری هم بادارو همه ی مادرای باتنبلی تخمدان باردارمیشن