2777
2789
عنوان

مادر بی لیاقت 😭

535 بازدید | 32 پست

دلم میخواد پاشم خودم رو بکشم و دخترم رو از دست یه مادر عصبی و بی لیافت و دربه داغون نجات بدم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بجاش ارادتو جم کن ک حالتو خوب کنی ک ی مادر خوشحال ل و سالم داشته باشه  باورکن با مرگ تو زندگی ...

نمیتونم با اذیتاش عصبی نشم 

خودش یکم بیش فعاله و اصلا باهام همکاری نمیکنه 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
نمیتونم با اذیتاش عصبی نشم  خودش یکم بیش فعاله و اصلا باهام همکاری نمیکنه

بچه داشتن مسؤلیت میخاد ک اگ نداشتی نمیاوردین و الانم اوردین مسئول ایندش و زندگیشین پس لطفا خواهشا با بچتون کنار بیاید و زندگیتونو. بکام همه تلخ نکنین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

تحملتو ببر بالا گلم مگه بچه ت بعداز خدا کی رو داره به جز مادرش انشالله مایه آرامش بچه ت بشی هر وقت خواستی عصبانی شی فکر کن خدا هم میخواد  رو اشتباه های تو عصبانی شده 

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

مادر هررر جور باشه برا بچه عزیزه حتی اگه از دستش ناراحت باشه و فقط مادر یه زمانایی می‌تونه واسه بچه اش کمک و دلگرمی باشه خودت برا اون روز آماده کن چون خدا در تو دید که مادرت کرد فقط یکم استراحت کن

چیشدع مگه

الا ۱۸ روزه مدرسه باز شده من ۵ بار معلمش گفته برم مدرسه و گفته درسو میگسره اما سر کلاس خیلی اذیت میکنت و نیمکتا رو تکون میده و همه تو کلاس دو نفره نشتن رو نیمکت اینو برای اینکه اذیت نکنه تنهاش گذاشته رو یه نیمکت

جای اخم هروز لبخند بزن می‌دونم داشتن ی بچه شیطون چقد سخته منم ی پسر شیطون و لجباز دارم منم اون اوایل ک اذیت میکرد عصبی میشدم اما نخواستم مثه مادر پدرم کتک بزنم یا داد بزنم همش میگفتم بریز تو خودت نهایتا بگو این کار درست نیست اما مثه مادر پدرت نباش خداروشکر تونستم بیخیال باشم چون بچن برای همین تا ی کاری می‌کنه تا میام عصبی بسم لبخند میزدم ک یادم نره عصبانی نباید بشم 

تحملتو ببر بالا گلم مگه بچه ت بعداز خدا کی رو داره به جز مادرش انشالله مایه آرامش بچه ت بشی هر وقت خ ...

اصلا تو خونه هم ب حرفم گوش نمیده و لجبازه امروز سر درس و مشق دعوامون شد و خیلی خودمو زدم و ی دوبارم اونو زدم 

الان خوابه مثل سگ پشیمونم که چرا مثل وحشیا  فتار کردم 

الا ۱۸ روزه مدرسه باز شده من ۵ بار معلمش گفته برم مدرسه و گفته درسو میگسره اما سر کلاس خیلی اذیت میک ...

ببرش دکتر دارو میده خوب میشه.

خودتم حرص نخور ، صبور باش .خوب میشه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
الا ۱۸ روزه مدرسه باز شده من ۵ بار معلمش گفته برم مدرسه و گفته درسو میگسره اما سر کلاس خیلی اذیت میک ...

خرو. حدیث کسا بزار تو خونه پخش شه به نیت آرامش افراد خونه خیلی تاثیر می‌زاره خودتم صلوات و استغفار بگو مطمئن باش تاثیرشو میبینی

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
جای اخم هروز لبخند بزن می‌دونم داشتن ی بچه شیطون چقد سخته منم ی پسر شیطون و لجباز دارم منم اون اوایل ...

چطور شرایطو کنترل میکنی؟