2777
2789
عنوان

بوفه باشگاه

1759 بازدید | 39 پست

شما از بوفه باشگاه جیزی میگیرید یا نه 

ببینید قیمتای بوفه ما خوبه بنظرتون چندتا چیزشو یادمه 

یه کاسه عدسی با لیمو و یه کف دست سنگک ۲۵

شیرموز ۲۷

یه لیوان چایی بزرگ با نپتون و خرما ۶ تومن

بشقاب پروتئیین با دو تیکه فیله که کلا جفتش یه کف دست بزور میشد با یه گوجه نصفه اندازه دو بند انگشت😐💔 یه دو مشت کاهو و کلم و لیمو ۵۰ تومن

خرما دونه ایی ۲ تومن 

موز دونه ایی ۱۲ت

ن بعد ورزش اشتها ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگیریم بعضی وقتا ولی بیشتر خودم درست میکنم میبرم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

قیمتاش خوبه

برای خواهرم خواهرت خواهرامون:)                                     برای تغییر مغزها که پوسیدن...                                          برای شرمندگی برای بی پولی:))                                         برای حسرت یه زندگی معمولی:»
وای ژینا اتفاقا حال میده😂💔 میشین یه استراحتی میکنی

فقط بعدش شاید ی بستنی بزنم جون بگیرم:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh