2777
2789
عنوان

کراش

169 بازدید | 11 پست

😂بچه ها واقعا نمیدونم بخندم یا گریه کنم 

ترم ۴ پزشکیم بعد روی یه پسره کراش زدم بعد فکر میکردم اونم همین حسو داره تا اینکه دیدم با یه دختره دیگه توی کلاسمونه 

بازم مطمین نیستم از رابطشون ولی احتمال بالا باهمن اخه پسرا براش کاپوچینو میگیره هرجا میرن باهمن و ... 

میدونین برای این هنوز مطمین نیستم چون روابط بچه های کلاسمون باهم دیگه خیلیییی ازاده 😂😂 والا من دیگه قاطی کردم 

اخه میدونیت مثلا یه پسر میخاد دوتا دخترو برسونه خوابگاه یکی از اون دخترا جلو میشینن یکی دیگه عقب بعد خیلی صمیمین ولی اونوقت میفهمم اینا هیج رابطه ای باهم ندارن قاطی کردم دیگه واقعا 

بچه ها گیر ندین بگین چرا اینقدر فکرت گرفتس و از این حرفا میدونیت من چون تقریبا مذهبیم این چیزا برام جالبه و البته غیرقابل درک   

حالا ول کنید بگین چطوری اون پسره رو فراموش کنم لعنتی هرروز هم سرکلاسمون میبینمش 🤥 اینم بگم من از اون دختره که رلشه خوشگلترم 😂 

گرچه میدونم تقصیر خودممه چون خیلی خشکم توی دانشگاه حتی سلام خم به همکلاسیای پسرمون نمیکنم

ب نظرم دوست بشی‌باهاش کلا اعصاب خوردی داری با همکلاسی دوس نشو اگرم دوس شدی کسی نزار بفهمه 

اره خودم هم از این میترسما ولی میدونی تنها پسرس بود توی کلاسمون به دلم نشست  برای همین سخته فراموشش کنم 

خواهر میگم که رل داره ای کراش بی عقلم چطوری باهاش دوست بشم 😂 میگم چطور فراموشش کنم که موقع خواب توی رویام نبینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم هم از این میترسما ولی میدونی تنها پسرس بود توی کلاسمون به دلم نشست  برای همین سخته فرا ...

ولش کن بره حواست ب درست باشه

منم دانشجو بودم از این چیزا زیاد بود ی بار اومدیم رل بزنیم گند زدیم کلا بیخیال دوستی تو دانشگاه شو حداقل بزار بری کارشناسی ترم آخر باشی باز ی چیزی 

آره راستش یچیزی که بیشتر بین بچه های علوم پزشکی میبینم اکثر دختر پسرا خیلی باهم صمیمی هستن چرا😂

واقعا نمیدونم واقعا اصلا نمیتونم درکشون کنم دیگه قاطی کردم 😑 نمیدونم کی به کیه 

ولش کن بره حواست ب درست باشه منم دانشجو بودم از این چیزا زیاد بود ی بار اومدیم رل بزنیم گند زدیم کل ...

🥲

ما کارشناسی نداریم ولی خوب تا ۷ سال قراره باهم باشیم  این بدا 😬  نمیدونم چطور فراموشش کنم

واقعا نمیدونم واقعا اصلا نمیتونم درکشون کنم دیگه قاطی کردم 😑 نمیدونم کی به کیه 

دقیقا نمی‌فهمه آدم کی به کیه😂😂 همه هم بقول خودشون فقط دوست اجتماعی هستناااا مثلاااا😂😂