2789
عنوان

میخوام جدا شم

1498 بازدید | 27 پست

بچه ها من یه نوزاد ۷ ماهه دارم از شوهرم سر یه مسائلی خیلی بدم اومده نمیتونم حتی بهش نگاه کنم چند ساله جدا میخوابیم دیگه دوسش ندارم از طرفی کسی رو هم ندارم  منظورم پدر و مادر یا فامیل هست خونه دارم یه مقدار هم پس انداز شوهرم خیلی دهن بین و گدا صفته خونه هم ارث پدری رسیده بهم خیلی هم سرده مثل مجسمه نه حرف میزنه نه مسافرت هیچی خنثی بچه ننه هم هست هر دفعه بگم طلاق میگیره میزنه کسی هم نیست ازم دفاع کنه بگیید چی کار کنم خسته شدم نمیتونم تحملش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه داری جای همه پشتت هست پس نترس

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

چطوری چندساله کنار هم نمیخوابید بعد بچه ات هفت ماهشه؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

زندگیتون رو بسازین باهم خوب باشین جبهه نگیرین براهم منم بشدت ازاین روز و شبها داشتم تا دلت بخواد جداخوابیدیم ب فحش و نفرین کشیدیم همو منم خونه ارث رسیده بهم  ولی ی بچه این وسطه ی زندگی...

تو ادمی اونم ادمه سنگاتونو راحت وابکنین غرور و لج و اینحرفارم بریزین دور توکل کن ب خدا و زندگیتونو ازنوبسازین من۸سال خون دل خوردم هیچی نشدنداره

یا رب نظر توبر نگردد

من شناختی از همسرتون ندارم. ولی طبق گفته های خودتون چنین آدمی ارزش نداره ک جوونیتو به پاش بریزی.

اگه واقعا همه ی تلاشتو کردی و تغییری نکردی جدا شو، زندگیتو خودت بساز.یکبار بیشتر زندگی نمیکنی و قطعا لایق عشق و احترامی.

شاید افسردگی پس از زایمان گرفتی مشاوره برین 

بهتره یه بار به خاطر بچتون یه قدمی بردارین البته دوتاتون بهتره باهاش اروم حرف بزنی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟