2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم ؟؟

204 بازدید | 10 پست

۲ سال و ۶ ماه باهم بودیم 

تا اینکه ۴ روز پیش بهش گفتم یکی از پرستارا بهم گفتته شمارم رو بزن تو گوشیت  لیست دارو میفرستم برات منم تو اوتموقع نمیتونستم نگیرم فک میکردم ذهنم خرابه 

بهم ‌گفت تو با این رفتارت نمیتونی تو محیط بیمارستان سالم کار کنی خودشم پزشکه

تموم کرردم باهاش 

منو انفالو کرد اینستا شمارمم پاک کرد همون شب

روز بعدش دوباره ریکوست داده اینستا 

ینی میخاد ک برگردم ؟‌

قبول نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خودش گفت دیگه ررفتی برنگرد 

قبول گن استوری عکس خودتو بزار اصلا چیز دپ ناراحت نزار

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
این جور آدما خیلی عجولانه تصمیم میگیرن بعدم پشیمون میشن مثل همین درخواستش مثل بچها بوده رفتارش به نظ ...

همیشه همونجور بودد وقتی حرف رفتن بود اانفالو میکرد ببعد من میرفتم  منت کشی میومد

ولی ایندفعه دیدرفتنم جدیه دوباره رکوئستت داد 

همیشه همونجور بودد وقتی حرف رفتن بود اانفالو میکرد ببعد من میرفتم  منت کشی میومد ولی ایندفعه د ...

قبول نکن مگه تو مسخره اونی هی ول کنه بره تو هی بری آشتی کنی به نظرم قبول نکن این سری حالشو جا بیار بفهمه قهر کردنو انفولو کردن یعنی چی